Acasă / Administrativ / ARGEȘ: LOCUINȚE PE RUINELE FABRICILOR
CAMPULUNG-MUSCEL-3

ARGEȘ: LOCUINȚE PE RUINELE FABRICILOR

Guvernul României şi-a propus să transforme fostele fabrici abandonate total sau parţial (inclusiv căile ferate uzinale şi fostele unităţi militare) din peste 150 de oraşe din ţară în cartiere de locuinţe mai ieftine şi în spaţii publice, potrivit Strategiei de Dezvoltare Teritorială care urmează să fie aprobată până la finalul lunii iulie 2016.

Printre localitățile vizate se numără şi municipiile Câmpulung Muscel şi Curtea de Argeş. Autoritățile nu oferă, însă, detalii concrete referitoare la materializarea strategiei în ceea ce privește cele două municipii.

CITIȚI ȘI:

„Chiar dacă sectorul construcţiilor de locuinţe este în continuă dezvoltare, există o discrepanţă mare în ceea ce priveşte veniturile populaţiei din mediul urban. În continuare, există o populaţie tânără, cu venituri relativ scăzute, care nu pot accesa o locuinţă, precum şi populaţie dezavantajată, cu o participare scăzută pe piaţa muncii.”, se arată în proiectul elaborat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Teoretic vorbind, intenția este lăudabilă. De la vorbe la fapte, însă, este cale lungă, foarte lungă! Ne îndoim că o astfel de strategie va fi vreodată pusă în practică. (Foto: Câmpulung Muscel)

CITIȚI ȘI:

V-ar mai putea interesa și:

INMORMANTARE IOANA MADALINA GHERGHINA 3

NOI REGULI LA ÎNMORMÂNTARE

Noi reguli la înmormântare. Guvernul a aprobat Normele tehnice şi sanitare ale serviciilor funerare, înhumării, …

ACCIDENT PRUNDU 3

CE LI SE PREGĂTEȘTE ȘOFERILOR

Guvernul a decis: ce li se pregătește șoferilor. Ieri, Guvernul a avizat Strategia Națională pentru Siguranță …

proxeneti-campulung

SECHESTRU DE MILIOANE DE EURO LA PROXENEŢI

Sechestru de milioane de euro la proxeneţi. Poliţiştii din Câmpulung au continuat cercetările în dosarul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire