duminică, 26 februarie 2017, ora 23:13
Acasă / Administrativ / ARGEȘ: LOCUINȚE PE RUINELE FABRICILOR

ARGEȘ: LOCUINȚE PE RUINELE FABRICILOR

Guvernul României şi-a propus să transforme fostele fabrici abandonate total sau parţial (inclusiv căile ferate uzinale şi fostele unităţi militare) din peste 150 de oraşe din ţară în cartiere de locuinţe mai ieftine şi în spaţii publice, potrivit Strategiei de Dezvoltare Teritorială care urmează să fie aprobată până la finalul lunii iulie 2016.

Printre localitățile vizate se numără şi municipiile Câmpulung Muscel şi Curtea de Argeş. Autoritățile nu oferă, însă, detalii concrete referitoare la materializarea strategiei în ceea ce privește cele două municipii.

CITIȚI ȘI:

„Chiar dacă sectorul construcţiilor de locuinţe este în continuă dezvoltare, există o discrepanţă mare în ceea ce priveşte veniturile populaţiei din mediul urban. În continuare, există o populaţie tânără, cu venituri relativ scăzute, care nu pot accesa o locuinţă, precum şi populaţie dezavantajată, cu o participare scăzută pe piaţa muncii.”, se arată în proiectul elaborat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Teoretic vorbind, intenția este lăudabilă. De la vorbe la fapte, însă, este cale lungă, foarte lungă! Ne îndoim că o astfel de strategie va fi vreodată pusă în practică. (Foto: Câmpulung Muscel)

CITIȚI ȘI:

V-ar mai putea interesa și:

S-A DECIS! CRESC SALARIILE ȘI PENSIILE

S-a decis! Cresc salariile și pensiile. Guvernul a aprobat astăzi majorarea salariului de bază minim …

ARGEȘ: PIAȚA REZIDENȚIALĂ, SCĂDERE MAJORĂ

Argeș: piața rezidențială, scădere majoră. În județul Argeș, suprafaţa clădirilor rezidenţiale pentru care au fost …

DANIEL CONSTANTIN, DESPRE VOTUL ROMÂNILOR

Daniel Constantin, despre votul românilor. Copreședintele ALDE Daniel Costantin a vorbit astăzi despre desemnarea de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire