Acasă / Administrativ / AUTOBUZE ELECTRICE ÎN PITEȘTI! (GALERIE FOTO)

AUTOBUZE ELECTRICE ÎN PITEȘTI! (GALERIE FOTO)

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a realizat o strategie de dezvoltare a ţării, care îi va fi prezentată în această săptămână premierului Dacian Cioloş.

Revista Capital a intrat în posesia documentului, document care, în ceea ce priveşte transportul, vorbeşte despre extinderea pistelor pentru bicicliști inclusiv în zonele periurbane şi amenajarea de sisteme de bike sharing în toate reşedintele de judeţ, deci şi în Piteşti.

CITIȚI ȘI:

De asemenea, în strategie guvernanții propun extinderea transportului în comun ecologic (cu tramvaie, troilebuze și autobuze electrice) în oraşe precum Pitești, Baia Mare, Satu Mare, Botoşani, Suceava sau Craiova. Amintim că Primăria Pitești și-a anunțat intenția de a cumpăra câteva zeci de autobuze electrice. Un astfel de autobuz a fost testat în Pitești în primăvara anului trecut. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/autobuze-electrice-in-pitesti-primaria-anunta-primul-pas/(foto).

Potrivit sursei citate, se iau în calcul și introducerea de sisteme de e-ticketing şi de monitorizare GPS în marile centre urbane şi în zonele metropolitane ale acestora și crearea unui sistem de management al traficului în toate oraşele de reşedinţă, adică și Pitești.

CITIȚI ȘI:

V-ar mai putea interesa și:

DOLIU LA TEATRUL “ALEXANDRU DAVILA”

Doliu la Teatrul “Alexandru Davila”. Cu profund regret, Teatrul „Alexandru Davila” anunță trecerea în neființă …

ACUM, ÎN PITEȘTI: „LUAȚI MÂNA DE PE GUVERN!”

UPDATE: Mitingul din Piața „Vasile Milea” (care a inclus și o Horă a Unirii) a …

SEVIL SHHAIDEH: ARGEȘUL, 100% RACORDAT PÂNĂ ÎN 2020

Sevil Shhaideh a participat la o conferință de presă la finalul întâlnirii pe care a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire