Acasă / Administrativ / (GALERIE FOTO) DISPECERAT NON-STOP ÎN MIOVENI
mioveni-iarna-1

(GALERIE FOTO) DISPECERAT NON-STOP ÎN MIOVENI

Dispecerat non-stop în Mioveni. Pe străzile din Mioveni nu au apărut blocaje şi nu s-au înregistrat evenimente rutiere cauzate de condiţiile meteorologice nefavorabile.

Potrivit conducerii Primăriei, utilajele de deszăpezire au intervenit pentru a degaja carosabilul încă din cursul nopţii. În total, au acționat 30 de utilaje de deszăpezire, stocurile de material antiderapant fiind de 250 de tone de sare, 2.000 de mc de nisip, 30 de tone de clorură de calciu (granule) şi 500 de kg de inhibitor. Acestea sunt pentru curățarea carosabilului, a trotuarele și a zonelor care aparțin domeniului public. Și la această oră, precizează Primăria, pe străzile oraşului utilajele sunt în plină acţiune.

CITIȚI ȘI:

Reamintim că procedura de deszăpezire în Mioveni este asigurată de Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni și S.C. Construcţii Reparaţii Mioveni SRL. Primăria menționează că acțiunea de deszăpezire a bulevardului Dacia, care este drum național, se face de către Secția Drumuri Naționale – Argeș.

Orice problemă referitoare la deszăpezirea în oraş poate fi semnalată la dispeceratul non-stop de la SC S.Ed.C Mioveni (număr de telefon: 0348/457.102) sau la Primărie (număr de telefon: 0348.455.999). Cetăţenii sunt rugaţi să apeleze la aceste numere pentru a anunţa unde sunt probleme.

CITIȚI ȘI:

V-ar mai putea interesa și:

mioveni

E OFICIAL! VESTEA AȘTEPTATĂ DE ZECI DE MII DE ARGEȘENI

E oficial! Vestea așteptată de zeci de mii de argeșeni. Valorile taxelor și impozitelor locale …

mioveni-4

(VIDEO) UN NOU CARTIER. UNDE VA FI CONSTRUIT

Un nou cartier. Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a organizat astăzi o conferință de presă în …

APA

SE OPREȘTE APA! MII DE ARGEȘENI AFECTAȚI

Se oprește apa! Mii de argeșeni afectați. Furnizarea apei potabile în orașul Mioveni va fi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire