Acasă / Administrativ / E OFICIAL! TAXELE PENTRU PARCAREA SUPRAETAJATĂ
MIOVENI PARCARE

E OFICIAL! TAXELE PENTRU PARCAREA SUPRAETAJATĂ

Taxele pentru parcarea supraetajată. Amplasată pe strada Stadionului, la nr.74, parcarea supratetajată din orașul Mioveni are 344 de locuri (parter – 62, etajul I – 93, etajul II – 93 și etajul III – 96) şi 16 spaţii comerciale. Parcarea a fost construită cu bani de la bugetul local, iar de la 1 februarie 2017 va funcţiona cu taxă.

Astfel, potrivit Primăriei Mioveni, la parter pentru o oră de staţionare taxa (pe bază de cartelă) va fi de 1 leu.

CITIȚI ȘI:

Conform aceleiași surse, taxele pe bază de abonament pentru persoanele care domiciliază în blocurile F1, F2, F3, F4 şi F5 (b), F5A, P1, F9, E1, E2, E3, E6, G1, G2, G3 (scările A, 7, 8, B, C, D şi E), V1, V1 (strada Hanul Roşu – scara F) vor fi următoarele: un abonament pentru o lună va costa 50 de lei, pentru 3 luni – 130 de lei, pentru 6 luni – 240 de lei și pentru 1 an – 360 de lei.

Taxele pe bază de abonament pentru persoanele care nu domiciliază în zona apropiată parcării (adică în zona blocurillor mai sus menţionate) vor fi următoarele: un abonament pentru o lună va costa 60 de lei, pentru 3 luni – 160 de lei, pentru 6 luni – 280 de lei și pentru 1 an – 430 de lei.

CITIȚI ȘI:

Taxele pe bază de abonament pentru etajul III: 1 lună – 30 de lei, 3 luni – 80 de lei, 6 luni – 140 de lei și 12 luni – 215 lei.

ABONAMENTELE NU SUNT TRANSMISIBILE!

Cererea pentru atribuirea unui loc de parcare se poate obţine de la sediul S.C.S.Ed.C Mioveni SRL – societatea care administrează parcarea, din incinta parcării (de la postul de pază) sau se poate descărca de pe site-ul Primăriei: AICI. Pentru eliberarea abonamentelor este obligatorie prezentarea în original a cărţii de identitate, a certificatului de înmatriculare al maşinii din care să rezulte inspecţia tehnică periodică valabilă și poliţa RCA.

-PRIMELE 30 DE MINUTE DE STAŢIONARE LA PARTERUL PARCĂRII SUPRAETAJATE SUNT GRATUITE (PENTRU MAŞINILE AFLATE ÎN TRANZIT).

-ACCESUL ÎN INCINTA PARCĂRII ESTE PERMIS NUMAI AUTOTURISMELOR.

-ÎN INCINTA PARCĂRII SE VA RESPECTA SEMNALIZAREA INTERIOARĂ, IAR CONDUCĂTORII AUTO SUNT SFĂTUIŢI SĂ NU LASE LA VEDERE BUNURI DE VALOARE.

-ESTE INTERZIS ACCESUL AUTOTURISMELOR MURDARE ORI CU ZĂPADĂ PE ELE.

Mai multe informații puteți găsi și pe site-ul www.sedc-mioveni.ro sau la numărul de telefon 0722.535.013.

V-ar mai putea interesa și:

mioveni-revelion-2017-1

(GALERIE FOTO) S-AU CĂSĂTORIT DE REVELION

S-au căsătorit de Revelion. Astăzi, în seara de Revelion 2016-2017, două cupluri de tineri îndrăgostiţi …

farmacie

PROGRAMUL FARMACIILOR DE REVELION

Programul farmaciilor de Revelion. Conducerea Primăriei Mioveni a anunțat programul din ultima zi din 2016 …

mioveni-nationala-de-handbal-u-21-1

VIZITĂ IMPORTANTĂ ÎN MIOVENI

Vizită importantă în Mioveni. Handbaliștii lotului național U21 al României au venit aseară în vizită …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire