Ultima oră FC ARGEȘ, O NOUĂ VICTORIE ACADEMICA, FESTIVAL DE GOLURI! MIOVENIUL CULCĂ OLIMPIA LA PĂMÂNT SE STRICĂ VREMEA! 5 ZILE DE PLOI, VÂNT ȘI BRUMĂ OMV PETROM, 1.000.000 DE EURO CA SĂ EVITE O NOUĂ POLUARE ÎN ARGEȘ EVENIMENT AUTO: RETRO PARADA PRIMĂVERII ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI DJ VUDU ȘI DJ DOC ÎN CLUB HUSH PERICOL! CRENGI USCATE CAD PE ALEILE PĂDURII TRIVALE (VIDEO) PITEȘTI: CURSURI DE-O ZI PENTRU MESERII DE-O VIAȚĂ NUNȚI, BOTEZURI ȘI PETRECERI DE MAJORAT LA RESTAURANT CARA O OLTEANCĂ FACE ÎN PITEȘTI CARIERĂ ÎN MODELLING (GALERIE FOTO)
Home / Administrativ / Locuri de parcare “rezervate” cu taxa

Locuri de parcare “rezervate” cu taxa

ionica Pitesti. 5 mai 2009. Primaria Pitesti.
Administratia locala pitesteana doreste se copieze modelul din municipiul Brasov al locurilor de parcare cu plata. La primaria Pitesti a fost inregistrat un numar considerabil de solicitari venite din partea locuitorilor din cartiere, care au cerut sa li se marcheze si sa li se asigure locul de parcare in schimbul unei taxe, in apropierea blocului unde stau, astfel incat locurile lor sa nu mai fie ocupate de masini ale diferitelor firme.
Ionut Musceleanul

Comentează prin Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top

Raportează-ne o ştire