Acasă / Administrativ / (VIDEO) UN NOU CARTIER. UNDE VA FI CONSTRUIT
mioveni-4

(VIDEO) UN NOU CARTIER. UNDE VA FI CONSTRUIT

Un nou cartier. Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a organizat astăzi o conferință de presă în care a vorbit despre realizările din anul 2016 ale administrației pe care o conduce şi proiectele pentru 2017 și anii următori. Potrivit edilului, bugetul orașului pentru anul în curs a fost de 26.000.000 de euro. Valoarea investițiilor s-a ridicat la 16.000.000 de euro. Despre cele mai importante investiții, detalii AICI.

Pentru perioada următoare, a precizat Ion Georgescu, administrația locală a orașului are în vedere construirea unei centuri ocolitoare, a unui nou cartier și a unei uzine de apă cu puțuri forate la mare adâncime. Pentru materializarea acestor proiecte Primăria Mioveni va atrage fonduri europene.

CITIȚI ȘI:

În ceea ce privește viitorul nou cartier, acesta ar urma să fie amplasat lângă uzina Automobile Dacia, ca un răspuns la extinderea din ultimii ani a oraşului şi la nevoia de noi spaţii locative. Proiectul pentru noul cartier va fi depus la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. În funcție de obținerea fondurilor europene, ulterior vor fi stabilite perimetrul exact, planul urbanistic, termenele de execuție și numele viitorului cartier.

CITIȚI ȘI:

La conferința de presă de astăzi, primarul Ion Georgescu a fost însoțit de viceprimarul Aurel Costache, de directorul S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, Nicolae Tudose, de managerul Centrului Cultural Mioveni, Gabriel Bratu, de managerul Spitalului “Sfântul Spiridon” Racoviţa, Constantin Iorga, şi de directorul S.C. Construcţii Reparaţii Mioveni SRL, Gheorghe Sandu.

V-ar mai putea interesa și:

piata-dacia-mioveni

PIAȚA DACIA, PROGRAM SPECIAL

Piața Dacia, program special. Primăria orașului Mioveni informează că în perioada Anului Nou programul de …

mioveni

E OFICIAL! VESTEA AȘTEPTATĂ DE ZECI DE MII DE ARGEȘENI

E oficial! Vestea așteptată de zeci de mii de argeșeni. Valorile taxelor și impozitelor locale …

APA

SE OPREȘTE APA! MII DE ARGEȘENI AFECTAȚI

Se oprește apa! Mii de argeșeni afectați. Furnizarea apei potabile în orașul Mioveni va fi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire