Ultimele știri
Home / Caleidoscop / Dietă și fitness / Super fructul care arde grasimile
Super fructul care arde grasimile

Super fructul care arde grasimile

A aparut un nou super fruct care devine aliatul perfect pentru persoanele care lupta cu grasimea. Este vorba de un fruct exotic care s-a transformat in Occident, aproape peste noapte, in cel mai nou si mai efficient mod de a pierde din greutate. Fructul isi are originea in Africa .

Intr-o emisiune foarte populara de peste Ocean a fost prezentat un fruct bizar, numit Mango African, despre care s-a spus ca este “o minune care te ajuta sa arzi rapid grasimile”. Acum, fructul cu pricina a devenit cel mai “cool” in America din punct de vedere al metodelor de a slabi.

In spatele povestilor de success de pe retelele de socializare despre Mango African exista insa si studii serioase. Acestea releva mecanismul prin care fructul ajuta la slabit. Conform celei mai noi cercetari publicate in revista stiintifica “Lipids in Health and Disease”, extractul de Mango African  a ajutat barbati si femei deopotriva sa piarda masiv din greutate in doar 28 de zile fara sa tina vreo dieta sau sa faca exercitii fizice.

Mai mult, cei care au luat acest extract si-au redus considerabil talia, la fel si colesterolul rau, nivelul trigliceridelor si nivelul glucozei.

Ce face acest fruct atat de deosebit? In primul rand, trebuie spus ca fructul a fost folosit de secole on Camerun tocmai pentru o dieta echilibrata si slabit. De fapt, doar in Camerun creste acest fruct cu proprietati extraordinare. Mai precis, se gaseste pe coasta de vest a Camerunului, in padurile tropicale. Difera de alte fructe de mango prin faptul ca produce un anumit tip de seminte pe care bastinasii le numesc « Dikka nuts ». 

Extractul din aceste seminte a fost folosit sute de ani de taranii din Camerun datorita beneficiilor sale medicale diverse care variaza de la reducerea si prevenirea obezitatii pana la reglarea colesterolului si a glucozei in sange, precum si pentru tratarea infectiilor.
Desi in Camerun fructul este cunoscut de sute de ani, a trebuit sa apara referiri la el intr-o emisiune medicala din SUA pentru a fi transformat peste noapte in “vedeta”.

Atentie, insa! Exist ape Internet si vanzatori de asa-numite fructe minune de mango din Africa, Camerun, dar acestea nu sunt decat fructe fara niciun efect in diete aduse din China. Asadar, fiti atenti ce cumparati si de unde cumparati !

Traducere din The Daily Post Sentinel

Comentarii

comments

About Sebastian Manole

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top