miercuri, 7 octombrie 2015, ora 20:21
Ultima oră MONALIZA ZEGHERU: „VĂ MULȚUMESC!” ACUM: ȘOFERUL RĂNIT ÎN ACCIDENTUL DIN MERIȘANI, OPERAT PE CREIER PARADĂ PE STRADA MARE, SIRTAKI LA TEATRU ACCIDENT CUMPLIT ÎN MERIȘANI – PLAFONUL UNUI PEUGEOT, SMULS BĂTAIE DE JOC! TRAFICUL SUB PODUL VIILOR VA RĂMÂNE ÎNCHIS MARE FESTIVAL DE MODĂ PENTRU STUDENȚI, ÎN PITEȘTI CÂȘTIG SALARIAL MEDIU NET DE APROAPE 4.800 DE LEI ACUM: ACCIDENT CU RĂNIT ÎN MERIȘANI ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP: CUTREMUR DE 4, 5 GRADE PE RICHTER RECOLTARE DE ORGANE PENTRU TRANSPLANT LA SPITALUL JUDEȚEAN
Sunteți aici:
Home / Caleidoscop / Muzică / UN ALT ELEV DE EXCEPȚIE DE LA „DINU LIPATTI”! VREA SĂ-ȘI FACĂ O CARIERĂ DIN MUZICĂ!
UN ALT ELEV DE EXCEPȚIE DE LA „DINU LIPATTI”! VREA SĂ-ȘI FACĂ O CARIERĂ DIN MUZICĂ!

UN ALT ELEV DE EXCEPȚIE DE LA „DINU LIPATTI”! VREA SĂ-ȘI FACĂ O CARIERĂ DIN MUZICĂ!

În vârstă de 17 ani, Cosmin Nistor este un alt elev de excepție al liceului de artă ,,Dinu Lipatti’’ din Pitești. A început să cânte la 7 ani, la îndemnul tatălui său. La scurt timp după aceea muzica i-a intrat adânc în suflet, iar astăzi Cosmin este solist vocal de muzică uşoară, dar cântă și la chitară și pian.

Ce gen muzical abordezi?

-La şcoală ni se predă muzica clasică, dar eu sunt atras mai mult de muzica uşoară, de artişti cum ar fi Elton John sau Richard Marx.

Cânţi şi la vreun instrument muzical?

Da, cânt la chitară şi la pian. Cei care m-au învăţat sunt Maria Badea și Valentin Sprâncenea, profesori la liceul la care învăţ.

Ai participat la concursuri sau spectacole?

-Da, am participat la concursuri şi olimpiade de chitară, dar de ceva timp încoace m-am orientat spre canto şi nu am mai continuat studiul atât de intens la chitară.

Ai câştigat vreun premiu până acum?

-Da, am câştigat câteva premii. Sunt, însă, preocupat mai mult de muzică în sensul că vreau să câştig din asta, aşa că nu pot să mă mai concentrez prea mult pe studiul care aduce premii ca şi valoare artistică.

Îţi dorești să câştigi proprii tăi bani?

-Foarte mult! Am încercat să mă şi angajez în diferite localuri, nu ca muzician, dar neavând vârsta de 18 ani nu am prea avut noroc. În schimb, cu muzica pot să fac lucruri din care să iasă bani şi la vârsta aceasta. De aceea îmi doresc să studiez cât mai mult.

Care sunt planurile tale de viitor?

-Îmi doresc să urmez Conservatorul, la secţia canto clasic, iar pe viitor mi-ar plăcea foarte mult să îmi găsesc pe cineva care să mă poată sprijini în industria muzicală.

Comentează prin Facebook

Răspunde

Adresa de email nu va fi publicată.

*

V-ar mai putea interesa și:
MARIA DANIELA BRATU
VEȚI MAI AUZI DE EA! ARE O VOCE FĂCUTĂ PENTRU ROCK! PENTRU ROCK-UL VECHI!

RADIO MIX AGE DINU LIPATTI 1
AICI RADIO MIX AGE! RADIOUL ELEVILOR DE LA „DINU LIPATTI”!

Închide