duminică, 26 februarie 2017, ora 23:16
Acasă / Interviu / EXCLUSIV! DANIEL CONSTANTIN: „MĂ VOI LUPTA PENTRU ARGEȘENI”

EXCLUSIV! DANIEL CONSTANTIN: „MĂ VOI LUPTA PENTRU ARGEȘENI”

Daniel Constantin, copreședinte ALDE și deputat de Argeș, va candida în București în alegerile parlamentare de luna viitoare. Originar din Pitești, Constantin explică într-un scurt interviu pe care ni l-a acordat în exclusivitate de ce nu a mai candidat în județul Argeș și de ce a optat pentru Capitală.

De ce nu ați mai candidat în Argeș?

CITIȚI ȘI:

-Decizia de a nu mai candida în Argeș la aceste alegeri parlamentare a fost una pe care am luat-o greu, după mai multe discuții și analize făcute împreună cu conducerea ALDE.

La alegerile din acest an voi candida în București pentru a întări partidul pe care îl conduc. Am energie, am proiecte și nu îmi este teamă să candidez nicăieri, cu atât mai puțin în București, locul de unde alți lideri politici au fugit de teamă să nu dea ochii cu electoratul.

CITIȚI ȘI:

Care este bilanțul mandatului dumneavoastră de parlamentar de Argeș?

-Sunt onorat că la alegerile din urmă cu patru ani argeșenii mi-au acordat încrederea lor. Vreau să cred că prin tot ceea ce am făcut din 2012 și până în prezent nu i-am dezamăgit.

În acești patru ani de activitate în Parlament am inițiat 16 propuneri legislative, dintre care 6 au fost promulgate ca legi. Prin tot ceea ce am făcut, atât la nivel legislativ, cât și la nivel guvernamental, am vrut să arăt că sunt un om de cuvânt, pe care cei din jur se pot baza. Vreau să cred că am reușit și că argeșenii au avut motive să se mândrească cu unul de-al lor.

Ce mesaj le transmiteți argeșenilor?

-Pentru mine, județul Argeș, Piteștiul înseamnă acasă. Aici m-am născut și am crescut, aici m-am format ca om. Părinții și mulți prieteni de-ai mei locuiesc în Pitești și sunt multe alte lucruri care mă leagă de aceste locuri. Indiferent de locul în care candidez, Argeșul și argeșenii vor fi pentru mine o adevărată familie și mă voi lupta și în viitorul Parlament pentru binele și pentru bunăstarea lor.

V-ar mai putea interesa și:

DANIEL CONSTANTIN: „ESTE INADMISIBIL!”

Copreședinte ALDE și deputat de Argeș, piteșteanul Daniel Constantin salută declarația prin care președintele Klaus …

CONSTANTIN: GUVERNUL CIOLOȘ, PRAF ȘI PULBERE LA BANI EUROPENI

Daniel Constantin salută demisia ministrului Fondurilor Europene. „Doamna ministru Aura Răducu a luat o decizie …

DANIEL CONSTANTIN, ÎN PITEȘTI LA LANSAREA CANDIDAȚILOR ALDE ARGEȘ

Copreședinții ALDE Călin Popescu-Tăriceanu și Daniel Constantin s-au aflat ieri în Pitești ca să susțină …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire