Acasă / Monden / Concerte / party / NUNTĂ DE 5 STELE ÎN ARGEȘ

NUNTĂ DE 5 STELE ÎN ARGEȘ

Nuntă de 5 stele în Argeș. Locul potrivit pentru organizarea unei nunți de lux este Sunrise Beach Resort din Budeasa – Argeș.

Resortul Sunrise Beach va avea în anul 2017 o nouă înfățișare, care va îmbina modernitatea arhitecturală a cortului pentru nunți cu tehnologia de ultimă oră și abilitățile de buni organizatori ale gazdelor.

CITIȚI ȘI:

Veți putea opta pentru o nuntă de înaltă clasă, de cinci stele, la un cort de lux, construit doar din sticlă, cu un tavan retractabil, prin care se va vedea cerul și în care vă veți putea bucura de servicii deosebite. Veți putea alege să vă căsătoriți în mijlocul naturii, pe malul lacului Budeasa, într-un cadru mirific, sau chiar pe plajă. Cel mai ieftin meniu va începe de la 100 de euro. Parcul resortului va fi, de asemenea, modernizat, transformându-se într-un loc ideal pentru o sedință foto într-un cadru tropical.

Echipa de specialiști de la Sunrise Beach Resort vă va ghida și vă va sfătui pentru organizarea unei nunți perfecte.

CITIȚI ȘI:

Resortul Sunrise Beach este locul optim pentru nunți, spectacole, mese de gală și alte evenimente importante. Pentru mai multe detalii și rezervări vă stau la dispoziție pagina de Facebook Sunrise-Events și numărul de telefon 0744.374.050.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire