duminică, 26 februarie 2017, ora 23:15
Acasă / Politic / DANIEL CONSTANTIN ATENȚIONEAZĂ: „FERMIERII SUNT REVOLTAȚI!”

DANIEL CONSTANTIN ATENȚIONEAZĂ: „FERMIERII SUNT REVOLTAȚI!”

Într-un interviu pentru Agerpres, Daniel Constantin critică din nou Guvernul de tehnocrați.

„Care ar fi trei cuvinte cu care ați caracteriza activitatea Guvernului?”, este întrebat copreședintele ALDE și deputat de Argeș. „Unul singur: zero!”, răspunde Constantin.

CITIȚI ȘI:

Și ca fost ministru în domeniu, Daniel Constantin comentează și actuala situație din agricultură. Copreședintele ALDE face referire la absorbția fondurilor europene în agricultură și dezvoltare rurală în 2016 și derularea efectivă a măsurilor de investiții din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

„Pe agricultură sunt două componente: zona de dezvoltare rurală și zona de plăți directe. Din păcate, pe zona de plăți directe este primul an de la aderare când se întârzie atât de mult cu plata subvențiilor. Fermierii sunt extrem de revoltați din acest punct de vedere! Pe zona de dezvoltare rurală s-au întârziat nejustificat deschiderile de sesiuni. Lucrurile nu s-au modificat fundamental, trebuiau să deschidă așa cum era planul inițial, din ianuarie, și cred că astăzi puteam să vorbim despre o absorbție importantă. De ce era important să deschidem cât mai repede? Pentru că, spre deosebire de perioada 2007-2013, acum avem o țintă de performanță, nu numai noi, ci și toate statele europene, pe care trebuie să o atingem până în anul 2018, nu numai pe agricultură, pe toate fondurile.”, spune Daniel Constantin.

CITIȚI ȘI:

Interviul complet poate fi citit aici: http://www.agerpres.ro/politica/2016/08/04/interviu-daniel-constantin-activitatea-guvernului-zero-tariceanu-om-responsabil-nu-duce-partidul-intr-o-zona-vulnerabila-15-12-40.

V-ar mai putea interesa și:

DANIEL CONSTANTIN: „ESTE INADMISIBIL!”

Copreședinte ALDE și deputat de Argeș, piteșteanul Daniel Constantin salută declarația prin care președintele Klaus …

CONSTANTIN: GUVERNUL CIOLOȘ, PRAF ȘI PULBERE LA BANI EUROPENI

Daniel Constantin salută demisia ministrului Fondurilor Europene. „Doamna ministru Aura Răducu a luat o decizie …

DANIEL CONSTANTIN, ÎN PITEȘTI LA LANSAREA CANDIDAȚILOR ALDE ARGEȘ

Copreședinții ALDE Călin Popescu-Tăriceanu și Daniel Constantin s-au aflat ieri în Pitești ca să susțină …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire