duminică, 26 februarie 2017, ora 23:16
Acasă / Politic / DANIEL CONSTANTIN: “GUVERNUL ZERO LOVEȘTE DIN NOU!”

DANIEL CONSTANTIN: “GUVERNUL ZERO LOVEȘTE DIN NOU!”

Ministrul tehnocrat al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, și comisarul european Corina Crețu sunt într-un adevărat război al declarațiilor. Ghinea acuză fostul Guvern Ponta că „nu a mișcat nimic” pentru finalizarea cadrului instituțional românesc de fonduri europene și că în aceea perioadă comisarul european pentru politică regională Corina Cretu (PSD) nu și-a exprimat, ca acum, îngrijorarea.

Daniel Constantin, copreședinte ALDE, deputat de Argeș și fost ministru al Agriculturii, intervine în dispută și îl pune la punct pe ministrul tehnocrat.

CITIȚI ȘI:

“Guvernul ZERO lovește din nou! Ministrul Ghinea gestionează fondurile europene alocate României, altele decât cele pentru agricultură! Pentru acestea, absorbția este ZERO! Adică exact ce susține Corina Crețu, explicând pentru ministrul începător și ce înseamnă absorbție…

Îl informez pe domnul Ghinea că fondurile absorbite ca plăți interimare la care face referire (57 de mil. de euro) sunt pe agricultură!!! Adică în ograda colegului Irimescu! Iar aceștia au intrat în conturile statului din proiectele pe PNDR datorită felului în care guvernul precedent a gestionat acest program pe vremea în care am fost ministru.

CITIȚI ȘI:

În curând o să mai intre în conturile României alte aproape 300 de mil. de euro, tot datorită măsurilor deschise anul trecut! Mă aștept să le contabilizeze tot ministrul Ghinea, pentru că la Agricultură nu avem ministru…”, spune Daniel Constantin.

V-ar mai putea interesa și:

DANIEL CONSTANTIN: „ESTE INADMISIBIL!”

Copreședinte ALDE și deputat de Argeș, piteșteanul Daniel Constantin salută declarația prin care președintele Klaus …

CONSTANTIN: GUVERNUL CIOLOȘ, PRAF ȘI PULBERE LA BANI EUROPENI

Daniel Constantin salută demisia ministrului Fondurilor Europene. „Doamna ministru Aura Răducu a luat o decizie …

DANIEL CONSTANTIN, ÎN PITEȘTI LA LANSAREA CANDIDAȚILOR ALDE ARGEȘ

Copreședinții ALDE Călin Popescu-Tăriceanu și Daniel Constantin s-au aflat ieri în Pitești ca să susțină …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire