Acasă / Politic / DANIEL CONSTANTIN: “GUVERNUL ZERO LOVEȘTE DIN NOU!”
DANIEL-CONSTANTIN-FOTO-MADR.RO_

DANIEL CONSTANTIN: “GUVERNUL ZERO LOVEȘTE DIN NOU!”

Ministrul tehnocrat al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, și comisarul european Corina Crețu sunt într-un adevărat război al declarațiilor. Ghinea acuză fostul Guvern Ponta că „nu a mișcat nimic” pentru finalizarea cadrului instituțional românesc de fonduri europene și că în aceea perioadă comisarul european pentru politică regională Corina Cretu (PSD) nu și-a exprimat, ca acum, îngrijorarea.

Daniel Constantin, copreședinte ALDE, deputat de Argeș și fost ministru al Agriculturii, intervine în dispută și îl pune la punct pe ministrul tehnocrat.

CITIȚI ȘI:

“Guvernul ZERO lovește din nou! Ministrul Ghinea gestionează fondurile europene alocate României, altele decât cele pentru agricultură! Pentru acestea, absorbția este ZERO! Adică exact ce susține Corina Crețu, explicând pentru ministrul începător și ce înseamnă absorbție…

Îl informez pe domnul Ghinea că fondurile absorbite ca plăți interimare la care face referire (57 de mil. de euro) sunt pe agricultură!!! Adică în ograda colegului Irimescu! Iar aceștia au intrat în conturile statului din proiectele pe PNDR datorită felului în care guvernul precedent a gestionat acest program pe vremea în care am fost ministru.

CITIȚI ȘI:

În curând o să mai intre în conturile României alte aproape 300 de mil. de euro, tot datorită măsurilor deschise anul trecut! Mă aștept să le contabilizeze tot ministrul Ghinea, pentru că la Agricultură nu avem ministru…”, spune Daniel Constantin.

V-ar mai putea interesa și:

DANIEL CONSTANTIN

DANIEL CONSTANTIN, FOC ȘI PARĂ PE GUVERNUL TEHNOCRAT

Daniel Constantin, copreședinte ALDE și deputat de Argeș, acuză Guvernul „de aşa-zişi tehnocraţi” că „nu …

DANIEL-CONSTANTIN-FOTO-FACEBOOK-DANIEL-CONSTANTIN

DANIEL CONSTANTIN, AVERTISMENT ÎN CAZUL ALOCAȚIILOR PENTRU COPII

Daniel Constantin, copreședinte ALDE și deputat de Argeș, le cere autorităților din România să aibă …

DANIEL CONSTANTIN

DANIEL CONSTANTIN, ATAC DUR LA TEHNOCRAȚI

Daniel Constantin, copreședinte ALDE și deputat de Argeș, acuză faptul că Guvernul Cioloș a decredibilizat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire