duminică, 26 februarie 2017, ora 23:15
Acasă / Politic / DANIEL CONSTANTIN MĂTURĂ PE JOS CU MINISTRUL AGRICULTURII

DANIEL CONSTANTIN MĂTURĂ PE JOS CU MINISTRUL AGRICULTURII

Piteșteanul Daniel Constantin l-a atacat dur pe ministrul Agriculturii, Achim Irimescu. Deputatul de Argeș i s-a adresat ministrului la dezbaterea moțiunii simple „Cel mai mare dezastru în agricultura românească din perioada postdecembristă”, inițiată de ALDE și PSD.

„Am ascultat cu mare atenţie, iar concluzia este foarte simplă: dacă nu ar fi de plâns vizavi de ceea ce se întâmplă în agricultură, ar fi de râs ceea ce aţi spus dumneavoastră aici! Am văzut ceea ce vedem de mai bine de şase luni: aţi invocat doar scuze pentru ceea ce nu s-a făcut în această perioadă! Am înţeles că şi cei care furnizează energie electrică sunt de vină pentru faptul că dumneavoastră nu performaţi la Ministerul Agriculturii! Spuneaţi că de şapte ori s-a întrerupt curentul şi din motivul acesta nu aţi putut să avansaţi cu anumite lucruri…”, a declarat, ironic, Daniel Constantin, copreședinte ALDE, de la tribuna Parlamentului.

CITIȚI ȘI:

„Am avut o întâlnire cu domnia voastră cu o zi înainte să fiţi audiat în comisia de agricultură. V-aţi notat atunci câteva pagini… (…) Pe 25 noiembrie anul trecut trebuiau lansate două măsuri din Programul Național de Dezvoltare Rurală. Nu le-aţi lansat, le-aţi lansat pe 18 aprilie anul acesta! Pe 15 ianuarie v-am spus că sunt pregătite procedurile simplificate pentru ca toate măsurile din PNDR să fie lansate în sistem continuu. Am înţeles că aţi simplificat procedurile de achiziţii publice… Erau simplificate! Cele pe care le-aţi publicat în momentul de faţă nu diferă cu nimic faţă de anul trecut! Am înţeles că se depun online proiectele… Se depuneau din 2015, domnule Irimescu!”, a acuzat Daniel Constantin, fost ministru al Agriculturii.

CITIȚI ȘI:

V-ar mai putea interesa și:

S-A VOTAT! PAS MARE PENTRU AGRICULTURĂ

Camera Deputaților a adoptat astăzi cu amendamente propunerea pentru dezvoltarea cooperativelor moderne. Propunerea îl are …

DANIEL CONSTANTIN: „O ZI TRISTĂ!”

Daniel Constantin comentează votul britanicilor pentru ieșirea din Uniunea Europeană. Este “o zi tristă”, afirmă …

PNL MINTE! IATĂ DOVEZILE!

Liderul grupului PNL din Camera Deputaților, Eugen Nicolăescu, anunța pe 8 iunie 2016 că, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire