duminică, 26 februarie 2017, ora 23:16
Acasă / Politic / DANIEL CONSTANTIN, TARGET DE TOP PENTRU ALDE

DANIEL CONSTANTIN, TARGET DE TOP PENTRU ALDE

Până la alegerile de peste patru ani ALDE va deveni principala formațiune politică din România, anunță Daniel Constantin.

„Este un partid construit nu după modelul celor de la PDL, care au candidat sub denumiri pe care le-au uitat și ei, denumiri făcute doar pentru a păcăli electoratul. Avem un partid poziționat foarte clar pe scena politică românească și europeană. Aceasta este garanția că ALDE va crește și că va deveni primul partid din țara noastră.”, declară Constantin, copreședinte ALDE și deputat de Argeș.

CITIȚI ȘI:

Daniel Constantin le mulțumește foștilor membri ai Partidului Conservator pentru sprijin și implicare și le vorbește despre importanța înființării ALDE. „Partidul Conservator avea nevoie să treacă într-o altă etapă, nu doar să se zbată la limita procentelor. Azi nu ne mai punem problema dacă scoatem sau nu pragul electoral, ci ne gândim să câștigăm. Nu putem câștiga peste tot, dar, dacă nu voiam ca acest partid să fie pe primul loc la alegerile de peste patru ani, nu mai făceam această fuziune! (n.r. – fuziunea PC – PLR)„, precizează Daniel Constantin.

CITIȚI ȘI:

V-ar mai putea interesa și:

DANIEL CONSTANTIN ÎI DĂ CU FLIT LUI CIOLOȘ

ALDE nu va susține o eventuală nominalizare a lui Dacian Cioloș pentru funcția de prim-ministru …

DANIEL CONSTANTIN, SALVARE SPECTACULOASĂ (VIDEO)

Un grav accident rutier s-a produs ieri pe drumul național 22 Constanța – Tulcea în …

S-A VOTAT! PAS MARE PENTRU AGRICULTURĂ

Camera Deputaților a adoptat astăzi cu amendamente propunerea pentru dezvoltarea cooperativelor moderne. Propunerea îl are …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire