sâmbătă, 6 februarie 2016, ora 04:32
Ultima oră ZECI DE PERSOANE, CERCETATE PENTRU CONTRABANDĂ EXPLOZIV! UN PENSIONAR DEMOLEAZĂ BUGETUL LUI IONICĂ ANTRENAMENTE PERSONALIZATE LA NORTH LUXURY FITNESS REZULTATE BUNE PENTRU ELEVII DE LA “LIVIU REBREANU” CÂT SE CÂȘTIGĂ LA DACIA DOSAR PENAL PENTRU FURT OLAF, CONTROL LA CONSILIUL JUDEŢEAN ALUNECARE DE TEREN ÎN PITEŞTI ACCIDENTUL DE PE CENTURA PLOIEȘTIULUI, BILANȚ TRAGIC PRIORITĂȚILE PRIMĂRIEI MIOVENI ÎN 2016
Sunteți aici:
Home / Politic / MIRCEA DIACONU, PE LISTA CANDIDAȚILOR PNL PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN
MIRCEA DIACONU, PE LISTA CANDIDAȚILOR PNL PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN

MIRCEA DIACONU, PE LISTA CANDIDAȚILOR PNL PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN

Conducerea PNL a bătut aseară în cuie lista candidaților partidului pentru alegerile europarlamentare.

Pe listă se află și musceleanul Mircea Diaconu, propunerea liberalilor argeșeni. Diaconu ocupă locul 6, considerat de liberali ca eligibil, după Norica Nicolai, Adina Vălean (soția lui Crin Antonescu), Ramona Mănescu, Cristian Bușoi și Renate Weber și înaintea lui Eduard Helvig și Mihai Țurcanu. Întrebat de jurnaliști dacă nu există riscul invalidării candidaturii lui Mircea Diaconu în condițiile cunoscutelor probleme de natură juridică pe care le are acesta, președintele PNL, Crin Antonescu, a răspuns: „Vom încerca foarte repede să depunem această listă la Biroul Electoral Central. Dacă sunt probleme de natură juridică, se vor opera constestaţii, se vor soluţiona contestaţii. (…) Noi considerăm că în situaţia domniei sale nu ar trebui să existe un impediment”, a spus Antonescu, citat de Mediafax.

CITIȚI ȘI:

Mircea Diaconu este originar din comuna musceleană Vlădești. La alegerile din anul 2008 a candidat și a fost ales senator de Câmpulung și Curtea de Argeș.

PNL își propune ca în aceste alegeri să obțină 25%, respectiv 8 mandate de europarlamentar.

CITIȚI ȘI:

CITIȚI ȘI:

Comentează prin Facebook

Răspunde

Adresa de email nu va fi publicată.

*

V-ar mai putea interesa și:
INDICATOR SECTIE DE VOTARE
SONDAJ: USD AR CÂȘTIGA DETAȘAT EUROPARLAMENTARELE

INDICATOR SECTIE DE VOTARE
CITEȘTE PROGRAMUL ALEGERILOR EUROPARLAMENTARE!

VICTOR PONTA
PSD ÎȘI CAUTĂ CANDIDAT PENTRU PREȘEDINȚIA ȚĂRII

Închide