luni, 5 octombrie 2015, ora 23:58
Ultima oră CURS DE FORMATOR ÎN PITEȘTI – OFERTA COMPLETĂ DUPĂ 10-0 ACASĂ, FC ARGEȘ PREGĂTEȘTE DERBY-UL DE LA MIOVENI OFSD ARGEȘ ARE VICEPREȘEDINTE ÎN CONSILIUL NAȚIONAL RUȘINE! DE PROIECTUL STAȚIUNII MOLIVIȘU SE ALEGE PRAFUL ANDREEA IORDACHE, 10 ROCHII DE NOTA 10 (GALERIE FOTO) SE ASFALTEAZĂ PE DN PITEȘTI-CURTEA DE ARGEȘ VREMEA SE RĂCEȘTE – PROGNOZA PENTRU URMĂTOARELE 2 SĂPTĂMÂNI CIOBANUL CARE ȘI-A VÂNDUT OILE CA SĂ TRĂIASCĂ – ARE NEVOIE DE AJUTOR SE OFERĂ LOCURI DE MUNCĂ ÎN PITEȘTI VASILE MURARU REVINE ÎN MIOVENI
Sunteți aici:
Home / Politic / MIRCEA DIACONU, PE LISTA CANDIDAȚILOR PNL PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN
MIRCEA DIACONU, PE LISTA CANDIDAȚILOR PNL PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN

MIRCEA DIACONU, PE LISTA CANDIDAȚILOR PNL PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN

Conducerea PNL a bătut aseară în cuie lista candidaților partidului pentru alegerile europarlamentare.

Pe listă se află și musceleanul Mircea Diaconu, propunerea liberalilor argeșeni. Diaconu ocupă locul 6, considerat de liberali ca eligibil, după Norica Nicolai, Adina Vălean (soția lui Crin Antonescu), Ramona Mănescu, Cristian Bușoi și Renate Weber și înaintea lui Eduard Helvig și Mihai Țurcanu. Întrebat de jurnaliști dacă nu există riscul invalidării candidaturii lui Mircea Diaconu în condițiile cunoscutelor probleme de natură juridică pe care le are acesta, președintele PNL, Crin Antonescu, a răspuns: „Vom încerca foarte repede să depunem această listă la Biroul Electoral Central. Dacă sunt probleme de natură juridică, se vor opera constestaţii, se vor soluţiona contestaţii. (…) Noi considerăm că în situaţia domniei sale nu ar trebui să existe un impediment”, a spus Antonescu, citat de Mediafax.

Mircea Diaconu este originar din comuna musceleană Vlădești. La alegerile din anul 2008 a candidat și a fost ales senator de Câmpulung și Curtea de Argeș.

PNL își propune ca în aceste alegeri să obțină 25%, respectiv 8 mandate de europarlamentar.

Comentează prin Facebook

Răspunde

Adresa de email nu va fi publicată.

*

V-ar mai putea interesa și:
INDICATOR SECTIE DE VOTARE
SONDAJ: USD AR CÂȘTIGA DETAȘAT EUROPARLAMENTARELE

INDICATOR SECTIE DE VOTARE
CITEȘTE PROGRAMUL ALEGERILOR EUROPARLAMENTARE!

VICTOR PONTA
PSD ÎȘI CAUTĂ CANDIDAT PENTRU PREȘEDINȚIA ȚĂRII

Închide