Ultima oră PITEȘTIUL GĂZDUIEȘTE GALA ACTORULUI TÂNĂR AMATOR 100.000 DE COPII DIN ARGEȘ VOR PRIMI ALOCAȚIA MĂRITĂ CLUB HUSH VĂ INVITĂ LA STAND-UP COMEDY AZI, ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI: DUBA „MASCAȚILOR”, „VEDETĂ” PENTRU COPII INDIVID PERICULOS, REȚINUT PENTRU VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE ȘI INCENDIERE AUTOSTRADA PITEȘTI-SIBIU: UNDĂ VERDE PENTRU STUDIUL DE FEZABILITATE CURS DE FOTOGRAFIE ÎN PITEȘTI IMAGINI ULUITOARE! PERICOL LA ÎNĂLȚIME ÎN PITEȘTI (VIDEO) STUDENT LA UNIVERSITATEA PITEȘTI, PASIONAT DE FOTOGRAFIE MAMĂ ȘI FIICĂ AU DESCHIS ȘCOALA DE TEATRU „ATELIER 22”
Home / Politic / MIRCEA DIACONU, PE LISTA CANDIDAȚILOR PNL PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN
MIRCEA DIACONU, PE LISTA CANDIDAȚILOR PNL PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN

MIRCEA DIACONU, PE LISTA CANDIDAȚILOR PNL PENTRU PARLAMENTUL EUROPEAN

Conducerea PNL a bătut aseară în cuie lista candidaților partidului pentru alegerile europarlamentare.

Pe listă se află și musceleanul Mircea Diaconu, propunerea liberalilor argeșeni. Diaconu ocupă locul 6, considerat de liberali ca eligibil, după Norica Nicolai, Adina Vălean (soția lui Crin Antonescu), Ramona Mănescu, Cristian Bușoi și Renate Weber și înaintea lui Eduard Helvig și Mihai Țurcanu. Întrebat de jurnaliști dacă nu există riscul invalidării candidaturii lui Mircea Diaconu în condițiile cunoscutelor probleme de natură juridică pe care le are acesta, președintele PNL, Crin Antonescu, a răspuns: „Vom încerca foarte repede să depunem această listă la Biroul Electoral Central. Dacă sunt probleme de natură juridică, se vor opera constestaţii, se vor soluţiona contestaţii. (…) Noi considerăm că în situaţia domniei sale nu ar trebui să existe un impediment”, a spus Antonescu, citat de Mediafax.

Mircea Diaconu este originar din comuna musceleană Vlădești. La alegerile din anul 2008 a candidat și a fost ales senator de Câmpulung și Curtea de Argeș.

PNL își propune ca în aceste alegeri să obțină 25%, respectiv 8 mandate de europarlamentar.

Comentează prin Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top

Raportează-ne o ştire