duminică, 29 noiembrie 2015, ora 16:04
Ultima oră CĂMIN DE LICEU, TRANSFORMAT ÎN BLOC DE LOCUINŢE SOCIALE ADRIAN MUTU S-A CĂSĂTORIT! IATĂ CUM ARATĂ NOUA LUI SOŢIE! BIG BROTHER ÎN ŞTRAND ACUM: O ŞOFERIŢĂ A INTRAT CU MAŞINA ÎNTR-UN STÂLP INVESTIŢIE PENTRU NOUA CASĂ A CĂSĂTORIILOR DIN PITEŞTI RĂZBOI PE GUNOAIELE ARGEŞULUI INVITAŢI DE SEAMĂ LA MAGIC EVENTS ÎN NOAPTEA DE REVELION LA DOAR 14 ANI, VICECAMPIOANĂ MONDIALĂ LA KARATE SEMIMARATON ,,PE ARGEŞ ÎN JOS’’ DIANA ŞTEFĂNESCU I-A LĂSAT PE TOŢI CU GURA CĂSCATĂ
Sunteți aici:
Home / Politic / Ultimatum pentru un consilier PP-DD! De vină e senatorul Cristache!
Ultimatum pentru un consilier PP-DD! De vină e senatorul Cristache!

Ultimatum pentru un consilier PP-DD! De vină e senatorul Cristache!

Conducerea PP-DD Argeş a decis să îi dea ultimatum unui consilier local din Ştefăneşti care este angajat la cabinetul parlamentar al senatorului Iulian Cristache. Ultimatumul are legătură cu faptul că senatorul a plecat de curând din partid şi s-a alăturat grupului parlamentar al UNPR.

CITIȚI ȘI:

Consilierul local vizat de ultimatum este Vergiliu Gorgoi.

CITIȚI ȘI:

Acesta va fi forţat să aleagă până la data de 1 octombrie: fie rămâne consilier local al PP-DD, dar îşi dă demisia de la cabinetul parlamentar al lui Cristache, fie rămâne la cabinet, dar părăseşte PP-DD şi Consiliul Local Ştefăneşti.

CITIȚI ȘI:

Vergiliu Gorgoi a mai activat politic şi la PNL, iar în plan administrativ a deținut funcţii în special pe linie de învăţământ.

Comentează prin Facebook

Răspunde

Adresa de email nu va fi publicată.

*

V-ar mai putea interesa și:
SIGLA_PDL_1
Fost director, ales președinte la PDL Topoloveni

fotbal-player
Ești microbist? Află ce-a făcut azi CS Mioveni!

basescu_isteric
Bunicul Băsescu a postat fotografii cu nepoțica lui! Intră să vezi!

Închide