miercuri, 1 iulie 2015, ora 14:56
Ultima oră PRIMAR DIN ARGEȘ, GĂSIT INCOMPATIBIL DE ANI ÎN SFÂRȘIT! ROMÂNIA ȘI UNGARIA, LEGATE PRIN AUTOSTRADĂ UN NOU CONCURS LA SPITALUL JUDEȚEAN – CALENDARUL EXAMENULUI TUPEU! PROSTITUATELE DIN PITEȘTI SFIDEAZĂ AMENZILE AZI DIMINEAȚĂ, ȘOFERI AMENDAȚI ÎN PITEȘTI BĂTĂLIA PENTRU VILA FLORICA A INTRAT ÎN PRELUNGIRI 10 MARI NEREGULI GĂSITE LA PATRONI DIN ARGEȘ 3 BĂIEȚI „FIERBINȚI” ÎN CLUB HUSH! CONCURS DE CICLISM MONTAN ÎN ZONA CÂMPULUNG EMOȚIONANT! MONALIZA ZEGHERU: „VĂ ROG SĂ NU MĂ LĂSAȚI SINGURĂ!”
Sunteți aici:
Home / Politic / Ultimatum pentru un consilier PP-DD! De vină e senatorul Cristache!
Ultimatum pentru un consilier PP-DD! De vină e senatorul Cristache!

Ultimatum pentru un consilier PP-DD! De vină e senatorul Cristache!

Conducerea PP-DD Argeş a decis să îi dea ultimatum unui consilier local din Ştefăneşti care este angajat la cabinetul parlamentar al senatorului Iulian Cristache. Ultimatumul are legătură cu faptul că senatorul a plecat de curând din partid şi s-a alăturat grupului parlamentar al UNPR.

Consilierul local vizat de ultimatum este Vergiliu Gorgoi.

Acesta va fi forţat să aleagă până la data de 1 octombrie: fie rămâne consilier local al PP-DD, dar îşi dă demisia de la cabinetul parlamentar al lui Cristache, fie rămâne la cabinet, dar părăseşte PP-DD şi Consiliul Local Ştefăneşti.

Vergiliu Gorgoi a mai activat politic şi la PNL, iar în plan administrativ a deținut funcţii în special pe linie de învăţământ.

Comentează prin Facebook

Răspunde

Adresa de email nu va fi publicată.

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Raportează-ne o ştire