Ultima oră O ZI GRATIS LA GRĂDINA ZOOLOGICĂ DIN PITEȘTI MENIUL ZILEI LA RESTAURANT CARA BANDĂ DE HOȚI DIN PITEȘTI, ANIHILATĂ – 2 MINORI, PRINȘI LA FURAT INCULPATUL ÎN CAZUL TENTATIVEI DE OMOR DIN GĂVANA I-A ÎNJURAT PE REPORTERI LAURENȚIU ACHIMESCU, DAT ÎN JUDECATĂ DE FLAVIUS PANȚURESCU CONSTANTIN STROE, ÎN PROIECTUL NOULUI FC ARGEŞ SPECTACOL PE CER ÎN BUDEASA: ZBOR ÎN GRUP CU PARAPANTA (VIDEO) O ZI GRATIS PENTRU COPII LA MUZEUL JUDEȚEAN ȘI MUZEUL GOLEȘTI DAN ANDREI, DE LA „DAVILA”, CEL MAI BUN ACTOR ÎN BULGARIA SURVIVORMAN VA FILMA ÎN ARGEȘ ÎN MUNȚII FĂGĂRAȘ
Home / Politic / Ultimatum pentru un consilier PP-DD! De vină e senatorul Cristache!
Ultimatum pentru un consilier PP-DD! De vină e senatorul Cristache!

Ultimatum pentru un consilier PP-DD! De vină e senatorul Cristache!

Conducerea PP-DD Argeş a decis să îi dea ultimatum unui consilier local din Ştefăneşti care este angajat la cabinetul parlamentar al senatorului Iulian Cristache. Ultimatumul are legătură cu faptul că senatorul a plecat de curând din partid şi s-a alăturat grupului parlamentar al UNPR.

Consilierul local vizat de ultimatum este Vergiliu Gorgoi.

Acesta va fi forţat să aleagă până la data de 1 octombrie: fie rămâne consilier local al PP-DD, dar îşi dă demisia de la cabinetul parlamentar al lui Cristache, fie rămâne la cabinet, dar părăseşte PP-DD şi Consiliul Local Ştefăneşti.

Vergiliu Gorgoi a mai activat politic şi la PNL, iar în plan administrativ a deținut funcţii în special pe linie de învăţământ.

Comentează prin Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top

Raportează-ne o ştire