Ultima oră PROFESIONAL NEW CONSULT ORGANIZEAZĂ CURS POMICULTOR NOAPTEA ALBĂ A DESIGNERILOR, UN SUCCES! (GALERIE FOTO) EXCEPȚIONAL! 5 ELEVI DIN ARGEȘ, AUR LA OLIMPIADELE NAȚIONALE ELEV LA „ARMAND CĂLINESCU” PASIONAT DE FOTOGRAFIE ALES LOCAL DIN ARGEȘ, GĂSIT INCOMPATIBIL DE ANI RUȘINE! STATUL DĂ CU FLIT CASEI MEMORIALE ION MIHALACHE PLÂNGERE PENALĂ PENTRU DEŞEURILE TOXICE DIN CÂMPULUNG EXPLOZIE ÎNTR-UN BLOC DIN PITEȘTI: GALERIE FOTO GREVĂ! MAI MULTE PRIMĂRII DIN ARGEȘ NU VOR LUCRA JOI CU PUBLICUL ARGEȘUL ARE 85 DE ZONE CU RISC MARE DE INUNDAȚII
Home / Politic / Ultimatum pentru un consilier PP-DD! De vină e senatorul Cristache!
Ultimatum pentru un consilier PP-DD! De vină e senatorul Cristache!

Ultimatum pentru un consilier PP-DD! De vină e senatorul Cristache!

Conducerea PP-DD Argeş a decis să îi dea ultimatum unui consilier local din Ştefăneşti care este angajat la cabinetul parlamentar al senatorului Iulian Cristache. Ultimatumul are legătură cu faptul că senatorul a plecat de curând din partid şi s-a alăturat grupului parlamentar al UNPR.

Consilierul local vizat de ultimatum este Vergiliu Gorgoi.

Acesta va fi forţat să aleagă până la data de 1 octombrie: fie rămâne consilier local al PP-DD, dar îşi dă demisia de la cabinetul parlamentar al lui Cristache, fie rămâne la cabinet, dar părăseşte PP-DD şi Consiliul Local Ştefăneşti.

Vergiliu Gorgoi a mai activat politic şi la PNL, iar în plan administrativ a deținut funcţii în special pe linie de învăţământ.

Comentează prin Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top

Raportează-ne o ştire