miercuri, 7 octombrie 2015, ora 09:29
Ultima oră PROBELE PRACTICE PENTRU PERMISUL AUTO, DOAR ÎN PITEȘTI MUSTĂRIE TRADIȚIONALĂ LA SĂRBĂTOAREA RECOLTEI EPITEȘTI ARE INTERFAȚĂ PENTRU ORICE SMARTPHONE EXCLUSIV! PITEȘTI: CÂT VA FI IMPOZITUL PE CASĂ, TEREN ȘI MAȘINĂ ÎN 2016 PSD-IȘTII ARGEȘENI VOR PUTEA VOTA ȘI ÎN BUCUREȘTI PROIECT: TICHETE DE 200 DE LEI PENTRU ELEVII DIN „ȘCOALĂ DUPĂ ȘCOALĂ” SELECȚIE PENTRU OCUPAREA UNUI POST LA SOCIETATEA APĂ CANAL ARGEȘEAN ÎN JURIUL CONCURSULUI MONDIAL AL DANSULUI NIVELUL DE RADIAȚII DIN CÂMPULUNG, INFORMAȚII DE ULTIMĂ ORĂ EXPOZIȚIE MILITARĂ ÎN PIAȚA „VASILE MILEA”
Sunteți aici:
Home / Politic / Ultimatum pentru un consilier PP-DD! De vină e senatorul Cristache!
Ultimatum pentru un consilier PP-DD! De vină e senatorul Cristache!

Ultimatum pentru un consilier PP-DD! De vină e senatorul Cristache!

Conducerea PP-DD Argeş a decis să îi dea ultimatum unui consilier local din Ştefăneşti care este angajat la cabinetul parlamentar al senatorului Iulian Cristache. Ultimatumul are legătură cu faptul că senatorul a plecat de curând din partid şi s-a alăturat grupului parlamentar al UNPR.

Consilierul local vizat de ultimatum este Vergiliu Gorgoi.

Acesta va fi forţat să aleagă până la data de 1 octombrie: fie rămâne consilier local al PP-DD, dar îşi dă demisia de la cabinetul parlamentar al lui Cristache, fie rămâne la cabinet, dar părăseşte PP-DD şi Consiliul Local Ştefăneşti.

Vergiliu Gorgoi a mai activat politic şi la PNL, iar în plan administrativ a deținut funcţii în special pe linie de învăţământ.

Comentează prin Facebook

Răspunde

Adresa de email nu va fi publicată.

*

V-ar mai putea interesa și:
SIGLA_PDL_1
Fost director, ales președinte la PDL Topoloveni

fotbal-player
Ești microbist? Află ce-a făcut azi CS Mioveni!

basescu_isteric
Bunicul Băsescu a postat fotografii cu nepoțica lui! Intră să vezi!

Închide