duminică, 2 august 2015, ora 17:19
Ultima oră UPDATE: ACCIDENTUL DIN MĂRĂCINENI, CAUZAT DE UN BICICLIST DOI CANDIDAŢI PENTRU ŞEFIA SPITALULUI JUDEŢEAN ACCIDENT CU TREI VICTIME ÎN MĂRĂCINENI PP-DD ADUCE 76 DE ALEŞI ÎN UNPR ARGEŞ PROSTITUATE AMENDATE PE CALEA DEPOZITELOR GUNOAIE PE SPAŢIUL VERDE ÎN ŞTEFĂNEŞTI TREI BĂRBAŢI, ARESTAŢI PREVENTIV PENTRU FURT ACCIDENT PE DEALUL NEGRU NU STAŢI LA SOARE DACĂ AŢI LUAT ACESTE MEDICAMENTE! CUTREMUR DE 3 GRADE PE SCARA RICHTER
Sunteți aici:
Home / Politic / Ultimatum pentru un consilier PP-DD! De vină e senatorul Cristache!
Ultimatum pentru un consilier PP-DD! De vină e senatorul Cristache!

Ultimatum pentru un consilier PP-DD! De vină e senatorul Cristache!

Conducerea PP-DD Argeş a decis să îi dea ultimatum unui consilier local din Ştefăneşti care este angajat la cabinetul parlamentar al senatorului Iulian Cristache. Ultimatumul are legătură cu faptul că senatorul a plecat de curând din partid şi s-a alăturat grupului parlamentar al UNPR.

Consilierul local vizat de ultimatum este Vergiliu Gorgoi.

Acesta va fi forţat să aleagă până la data de 1 octombrie: fie rămâne consilier local al PP-DD, dar îşi dă demisia de la cabinetul parlamentar al lui Cristache, fie rămâne la cabinet, dar părăseşte PP-DD şi Consiliul Local Ştefăneşti.

Vergiliu Gorgoi a mai activat politic şi la PNL, iar în plan administrativ a deținut funcţii în special pe linie de învăţământ.

Comentează prin Facebook

Răspunde

Adresa de email nu va fi publicată.

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Raportează-ne o ştireV-ar mai putea interesa și:
SIGLA_PDL_1
Fost director, ales președinte la PDL Topoloveni

fotbal-player
Ești microbist? Află ce-a făcut azi CS Mioveni!

basescu_isteric
Bunicul Băsescu a postat fotografii cu nepoțica lui! Intră să vezi!

Închide