marți, 1 septembrie 2015, ora 19:03
Ultima oră OLIMPICĂ LA MATEMATICĂ, SUPER TALENTATĂ LA MUZICĂ (VIDEO) SPARGERE ÎN GĂVANA – SUSPECTUL, REȚINUT DE POLIȚIE NICOLESCU ÎMPLINEȘTE AZI 70 DE ANI – CE ODE I SE ÎNĂLȚAU ALTĂDATĂ! ÎN ARGEȘ CÂȚIVA URȘI VOR FI ÎMPUȘCAȚI CANDIDAȚII CAD PE CAPETE LA EXAMENUL PENTRU PERMISUL AUTO RUȘINOS! ÎN ARGEȘ, ȘCOLI FĂRĂ APĂ ȘI CU WC-UL ÎN FUNDUL CURȚII TURCUL CARE ÎNȘELA PRIN METODA „ACCIDENTUL”, PE MÂNA PARCHETULUI E JALE! DEZASTRU ÎN ARGEȘ LA BACALAUREATUL DE TOAMNĂ 2 ARGEȘENI, ARESTAȚI ÎN UNGARIA PENTRU TRAFIC DE IMIGRANȚI ACUM: LACUL DIN EXPO PARC ESTE GOLIT DE APĂ
Sunteți aici:
Home / Politic / Ultimatum pentru un consilier PP-DD! De vină e senatorul Cristache!
Ultimatum pentru un consilier PP-DD! De vină e senatorul Cristache!

Ultimatum pentru un consilier PP-DD! De vină e senatorul Cristache!

Conducerea PP-DD Argeş a decis să îi dea ultimatum unui consilier local din Ştefăneşti care este angajat la cabinetul parlamentar al senatorului Iulian Cristache. Ultimatumul are legătură cu faptul că senatorul a plecat de curând din partid şi s-a alăturat grupului parlamentar al UNPR.

Consilierul local vizat de ultimatum este Vergiliu Gorgoi.

Acesta va fi forţat să aleagă până la data de 1 octombrie: fie rămâne consilier local al PP-DD, dar îşi dă demisia de la cabinetul parlamentar al lui Cristache, fie rămâne la cabinet, dar părăseşte PP-DD şi Consiliul Local Ştefăneşti.

Vergiliu Gorgoi a mai activat politic şi la PNL, iar în plan administrativ a deținut funcţii în special pe linie de învăţământ.


Comentează prin Facebook

Răspunde

Adresa de email nu va fi publicată.

*

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


Raportează-ne o ştireV-ar mai putea interesa și:
SIGLA_PDL_1
Fost director, ales președinte la PDL Topoloveni

fotbal-player
Ești microbist? Află ce-a făcut azi CS Mioveni!

basescu_isteric
Bunicul Băsescu a postat fotografii cu nepoțica lui! Intră să vezi!

Închide