duminică, 14 februarie 2016, ora 09:56
Ultima oră A FOST CUTREMUR BACTERIA UCIGAȘĂ – CONTROL ÎN ARGEȘ LA PORTOCALE ANUNȚ DE LA FISCUL DIN ARGEȘ COPIII SUFERĂ, PĂRINȚII SE REVOLTĂ, IAR TECĂU PLEACĂ ÎN SCOȚIA! SPORT LA NORTH LUXURY FITNESS CUM SE SIMT COPIII DIN ARGEȘ INTERNAȚI ÎN CAPITALĂ CAMPANIA „ÎNDRĂGOSTEȘTE-TE DE CARIERĂ!” CONTINUĂ BACTERIA UCIGAȘĂ – CE ANALIZE A CERUT PARCHETUL ȘOFERI ȘI PIETONI AMENDAȚI ÎN ARGEȘ AVOCATUL POPORULUI S-A SESIZAT ÎN CAZUL BEBELUȘILOR
Sunteți aici:
Home / Politic / Ultimatum pentru un consilier PP-DD! De vină e senatorul Cristache!
Ultimatum pentru un consilier PP-DD! De vină e senatorul Cristache!

Ultimatum pentru un consilier PP-DD! De vină e senatorul Cristache!

Conducerea PP-DD Argeş a decis să îi dea ultimatum unui consilier local din Ştefăneşti care este angajat la cabinetul parlamentar al senatorului Iulian Cristache. Ultimatumul are legătură cu faptul că senatorul a plecat de curând din partid şi s-a alăturat grupului parlamentar al UNPR.

Consilierul local vizat de ultimatum este Vergiliu Gorgoi.

CITIȚI ȘI:

Acesta va fi forţat să aleagă până la data de 1 octombrie: fie rămâne consilier local al PP-DD, dar îşi dă demisia de la cabinetul parlamentar al lui Cristache, fie rămâne la cabinet, dar părăseşte PP-DD şi Consiliul Local Ştefăneşti.

Vergiliu Gorgoi a mai activat politic şi la PNL, iar în plan administrativ a deținut funcţii în special pe linie de învăţământ.

CITIȚI ȘI:

CITIȚI ȘI:

Comentează prin Facebook

Răspunde

Adresa de email nu va fi publicată.

*

V-ar mai putea interesa și:
SIGLA_PDL_1
Fost director, ales președinte la PDL Topoloveni

fotbal-player
Ești microbist? Află ce-a făcut azi CS Mioveni!

basescu_isteric
Bunicul Băsescu a postat fotografii cu nepoțica lui! Intră să vezi!

Închide