Acasă / Social / MIOVENI: AJUTOR PENTRU 11 FAMILII

MIOVENI: AJUTOR PENTRU 11 FAMILII

Mioveni: ajutor pentru 11 familii. În perioada 15-18 decembrie 2016, în cadrul Târgului de Crăciun din Mioveni, s-a organizat campania umanitară „Donezi și câștigi!”. În urma campaniei s-au strâns de la cetățeni peste 3.200 de lei.

Cu acești bani s-au cumpărat alimente pentru 11 familii aflate în evidența Biroului de Asistență Socială din Primăria Mioveni, alimente care le vor îmbogăți masa de Crăciun. De asemenea, 350 de lei din suma respectivă i-au fost donați unei persoane din Mioveni, în vârstă de 60 de ani, care are grave probleme de sănătate, fiind diagnosticată cu ependimom malign de ventricul lateral dreapta și care avea nevoie urgentă de bani pentru cumpărarea unor medicamente.

CITIȚI ȘI:

Cei 5 care au donat şi au câștigat la tombolă vouchere de carburant pentru autoturisme, vouchere oferite de unul dintre sponsorii Târgului, sunt următorii: Elena Stănescu, Tudoriţa Ene, Mariana Gherghescu, Eliza Tănase şi Aurel Lucan.

Conducerea Primăriei Mioveni le mulțumeşte tuturor celor care au ales să doneze și care prin gestul simplu de a cumpăra un talon de 10 lei au adus o bucurie imensă în sufletele unor oameni sărmani.

CITIȚI ȘI:

V-ar mai putea interesa și:

(GALERIE FOTO) ELEVI ÎN CONCURS

Elevi în concurs. La Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni a avut loc …

UN NOU TÂRG ÎN MIOVENI

Un nou Târg în Mioveni. În perioada 24 februarie – 9 martie 2017, Primăria oraşului …

HORA UNIRII ÎN MIOVENI

Hora Unirii în Mioveni. Și în orașul Mioveni va fi marcată data istorică de 24 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire