Acasă / Social / O NOUĂ ZI LIBERĂ PENTRU ROMÂNI!
COPII-PARCUL-LUNCA-ARGESULUI-4

O NOUĂ ZI LIBERĂ PENTRU ROMÂNI!

Guvernul și-a dat avizul favorabil pentru propunerea legislativă care prevede ca 1 iunie, Ziua Copilului, să fie declarată zi de sărbătoare legală, zi liberă pentru toți angajații.

Pentru ca de la 1 iunie 2017 Ziua Copilului să fie zi de sărbătoare legală, mai rămâne ca și plenul Camerei Deputaților să voteze pozitiv și ulterior Președintele țării să promulge legea.

CITIȚI ȘI:

Amintim că inițiativa legislativă este semnată de mai mulți parlamentari.

”În societatea actuală timpul a devenit o resursă critică, atât la birou, cât şi acasă. 24 de ore par să nu mai fie suficiente, iar găsirea unui echilibru între viaţa personală şi cea profesională este o provocare din ce în ce mai mare. Muncim peste program şi facem sacrificii pentru ca cei mici să aibă o viaţă mai bună. De multe ori, însă, lipseşte ce e mai preţios pentru ei: prezenţa fizică a părinţilor lor. Să le oferim celor mici timp de calitate şi amintiri pentru o viaţă!”, argumentează parlamentarii inițiatori în expunerea de motive.

CITIȚI ȘI:

”De Ziua Copilului în majoritatea grădiniţelor şi şcolilor primare din România se organizează evenimente pentru a-i celebra pe cei mici, iar copiii evoluează în aceste spectacole. (…) Lipsa părinţilor de la aceste evenimente are implicaţii psihologice negative în dezvoltarea copiilor. În afara dorinţei de a-i face mândri şi de a primi aprecierea părinţilor, copiii au nevoie de susţinere în cadrul evenimentelor în care performează, evenimente care au o încărcătură emoţională ridicată şi reprezintă o sursă de stres pentru ei.”, adaugă parlamentarii care vor ca 1 iunie să fie declarată zi de sărbătoare legală în care nu se muncește.

V-ar mai putea interesa și:

PROFESIONAL NEW CONSULT CURS MASAJ 1

NOU! CONCEDIUL DE ODIHNĂ, MODIFICĂRI DE ULTIMĂ ORĂ

Salariații din administrația publică, din regiile autonome cu specific deosebit și din unitățile bugetare aflați …

POLITIA 1 IUNIE 2016 1

POLIȚIA ARGEȘ, ALĂTURI DE COPII (VIDEO)

Astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, într-o acțiune organizată în parcul Lunca Argeșului din …

ISU-EXERCITIU-12

NU RATAȚI! PORȚI DESCHISE LA ISU ARGEȘ

Mâine, 1 iunie 2016, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Inspectoratul pentru Situații de Urgență …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire