Acasă / Social / (VIDEO) UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR. MESAJUL PĂRINȚILOR
mioveni-caritabil-1

(VIDEO) UN COPIL ARE NEVOIE DE AJUTOR. MESAJUL PĂRINȚILOR

Un copil are nevoie de ajutor. Primăria orașului, prin Centrul Cultural Mioveni, cu sprijinul Centrului Județean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Argeș, organizează pe 18 ianuarie 2017 spectacolul „Alături de David Ștefan – Din puțin să facem mult!”.

CITIȚI ȘI:

Va fi un eveniment caritabil. Toate fondurile încasate prin vânzarea biletelor, din donațiile făcute în timpul spectacolului și în urma licitației cu obiecte care va fi organizată la finalul acestuia vor merge la familia micuțului David Ștefan Grigorie din Mioveni. Primarul orașului, Ion Georgescu, va organiza o licitație cu obiecte personale și alte bunuri de valoare.

Evenimentul se va desfășura pe 18 ianuarie, de la ora 18, la Centrul Cultural Mioveni. Prețul unui bilet este de 20 de lei.

CITIȚI ȘI:

În vârstă de doar 2 ani și 3 luni, David Ștefan a fost diagnosticat cu amiotrofie spinală, o boală foarte gravă. Singura lui șansă la tratament există la o clinică de profil din Italia, acolo unde copilul este programat să ajungă la finalul acestei luni.

În momentul de față nu se cunoaște suma totală necesară pentru tratamentul micuțului, însă doar o zi de spitalizare la clinica din Roma costă 250 de euro. Până în prezent, prin eforturile familiei și prin campania demarată de Primăria Mioveni, în ultimele săptămâni s-au strâns anumite fonduri, însă prea puțin față de cât ar fi necesar, ținând cont că acest tratament este unul experimental la nivel european.

Din acest motiv, mai mulți artiști cu suflet mare au răspuns inițiativei Primăriei de a participa la acest spectacol caritabil. Printre ei se numără Emilia Ghinescu, Diana Călinescu, Valentin Grigorescu, George Nedelea, Marius Bălan, Valentin Poenariu, Izabel Cristescu și ansamblul Plai de Dor, coordonat de Cătălin Oancea.

Cine dorește să ajute familia Grigorie poate dona orice sumă în contul RO86RZBR0000060015086322, deschis pe numele Grigorie Cristinel Valentin, tatăl micuțului David Ștefan.

V-ar mai putea interesa și:

mioveni-inot-1

(GALERIE FOTO) DEMONSTRAȚIE DE ÎNOT

Demonstrație de înot. Aseară, la Bazinul de Înot Didactic şi Agrement din Mioveni a avut …

ion-georgescu

MESAJ DE LA PRIMARUL ION GEORGESCU

Mesaj de la primarul Ion Georgescu. Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, transmite un mesaj cu …

mioveni-1

(GALERIE FOTO) MIOVENI: SUPERLATIVE 2016

Mioveni: superlative 2016. Pentru oraşul Mioveni, 2016 a fost un an important, cu multe realizări …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code


Raportează-ne o ştire