NOR CURIER 930X122

piteşteană

TOAMNA_PITESTEANA_OCTOMBRIE_2013

20.000 DE LEI PENTRU „TOAMNA PITEŞTEANĂ”

Consiliul Local Piteşti a aprobat organizarea unei noi ediţii a „Toamnei Piteştene”, o manifestare gen „Ziua Recoltei”. Târgul se va întinde pe durata a nouă zile, în perioada 10-19 octombrie. Odată cu deschiderea lui va avea loc şi un spectacol ocazionat de începerea noului an universitar.

Citiți și: Schimbare majoră în învățământul universitar!

Municipalitatea a aprobat şi devizul estimativ al cheltuielilor. Este vorba de 20.000 de lei, bani alocaţi de la bugetul local, dintre care 15.000 de lei pentru „promovare” şi 5.000 de lei pentru spectacol.

„Toamna Piteşteană” a ajuns la ediţia cu numărul 9 şi va reuni producători agricoli şi comercianţi din întreg judeţul. Pentru producătorii din Pitești și zona metropolitană (adică şi din localităţile limitrofe municipiului) taxa de ocupare a domeniului public va fi de 1 leu/mp pe zi, iar pentru cei din alte localităţi – de 2 lei/mp pe zi.

Citiți și: „TOAMNA PITEŞTEANĂ”, ÎNCĂ O SĂPTĂMÂNĂ

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3