Donaris 930 x 122

drumuri

A NINS! DRUMURI ÎNCHISE

A nins! Drumuri închise. Prima ninsoare din acest sezon rece în Pitești a căzut azi-noapte, dar nu este consistentă. Cu toate acestea, comandamentului de iarnă al municipiului a fost activat.

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Și în alte zone ale Argeșului a nins. În aceste condiții, polițiștii anunță că în momentul de față circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă, iar conducătorii auto sunt sfătuiți să nu pornească la drum cu autovehiculul neechipat corespunzător, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, să nu bruscheze comenzile maşinii şi să utilizeze cu precădere frâna de motor, pentru a nu fi implicaţi în evenimente nedorite.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis ieri, 12 ianuarie 2018, o informare de vreme nefavorabilă (intensificări ale vântului, precipitații predominant sub formă de ninsoare, răcire) pentru multe zone ale ţării.

Citiți și: Ninge! Drumarii au ieșit să curețe șoselele!

La nivelul ţării există 6 drumuri naţionale cu circulaţia închisă, inclusiv Transfăgărășanul între Piscu Negru (judeţul Argeş) şi Bâlea Cascadă (judeţul Sibiu), pe tronsonul kilometric 104 – 131, în perioada 01.11.2017 – 30.06.2018, conform Regulamentului de Funcţionare nr. 524/2015.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90