930 x122 grota rece

ACAROM

ACAROM: „SE ÎNCHEIE PREA DEVREME O VIAŢĂ EXEMPLARĂ”

ACAROM: „Se încheie prea devreme o viaţă exemplară”. ACAROM (Asociaţia Constructorilor de Automobile din România, al cărei preşedinte a fost Constantin Stroe) deplânge dispariţia prematură a acestuia dintre noi.

Citiți și: Cifrele de la Dacia care spun tot!

„Sâmbătă seara a plecat în eternitate cel care a fost Constantin Stroe, preşedintele ACAROM. Se încheie astfel prea devreme o viaţă exemplară, pusă în totalitate în slujba Daciei, a oamenilor ei, a dezvoltării industriei auto din România.

Industria auto pierde astfel pe cel mai de seamă reprezentant al ei. Numele domnului Stroe rămâne pentru totdeauna legat de supravieţuirea şi renaşterea Daciei şi, încă mai mult decât atât, de dezvoltarea modernă a industriei de automobile din România, pe care a reprezentat-o până în ultima sa zi ca preşedinte al ACAROM, asociaţie pe care a înfiinţat-o în 1996. O viaţă împlinită, pusă fără preget în slujba unei idei nobile, care va continua să facă mult bine multor români!

Citiți și: Dacia a doborât tot! BMW și Mercedes, lăsate mult în urmă

Ne plecăm cu adâncă recunoştinţă şi respect în faţa memoriei marelui dispărut şi suntem alături de îndurerata sa familie. Drum luminat, domnule Preşedinte Stroe!”, se arată într-un mesaj al Consiliului Director al ACAROM şi al colectivului asociației.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Nicolae Munteanu spune:

    Niciodata in industria auto din Romania , atat de multi n-au datorat atat de mult unui om !!!
    ADANCA RECUNOSTINTA SI RESPECT IN MEMORIA MARELUI DISPARUT

    Nciodata atat de multi oameni din Romania n-au datorat atat de mult unui singur om .
    Adanca recunostinta si respect marelui disparut .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3