EcoMoto 930×122

dughene

SCANDAL LA DUGHENELE DE LA HOTEL MUNTENIA

Pentru a masca chioşcurile amplasate în centrul Piteștiului pe terenul privat al SC Muntenia SA, chioșcuri pentru care Primăria nu a eliberat autorizaţie de construire, municipalitatea a decis ca astăzi să planteze pe domeniul public din faţa dughenelor, dinspre Strada Mare, mai multe tuia.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Demersul Primăriei i-a deranjat, însă, pe reprezentanţii societăţii, care au decis, în replică, să blocheze accesul în parcarea hotelului Muntenia, o bună parte din parcare fiind domeniu privat. În consecinţă, s-a format un ambuteiaj, iar la faţa locului au venit şi poliţişti.

Contactat telefonic de ePitești, viceprimarul Laurenţiu Zidaru declară că este posibil ca Primăria – care a făcut plângere la Parchet în privința acestor chioşcuri – să acţioneze în instanţă SC Muntenia SA pentru a permite folosirea parcării ca drum de servitute (în parcare se intră din bulevardul Republicii şi se iese tot în acelaşi bulevard). „Deocamdată respectăm dreptul la proprietate şi vom face un circuit pe lângă hotelul „Argeş”, cu întoarcere în bulevardul Republicii, fără a se mai intra în parcare.”, spune viceprimarul Zidaru.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Despre situația scandaloasă a dughenelor din buricul Piteștiului puteți citi detalii aici: http://epitesti.ro/administrativ-3/scandalos-dughene-ilegale-in-centrul-pitestiului/.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3