Donaris 930 x 122

accident

UPDATE: ACCIDENT ÎN PRUNDU. FEMEI RĂNITE

UPDATE: Accident Pitesti. Femei rănite. Un șofer (de 54 de ani, din Șerbănești, județul Olt) care conducea pe strada Basarabiei, din Prundu, către cartierul Craiovei, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului spre stânga.

Citiți și: Val de evenimente rutiere! Accident cu Mercedes în Pitești!

Conform Poliției Argeș, mașina condusă de bărbat a intrat în coliziune cu un autoturism care era angajat în depășirea sa, pe care l-a proiectat într-un postament din beton.

În urma accidentului, șoferița celui de-al doilea autoturism, o piteșteancă de 31 de ani (a suferit politraumatisme), dar și pasagerea din dreapta față, o femeie de 51 de ani, din Pitești (cu fractură la piciorul stâng), au fost transportate la spital.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Un eveniment rutier s-a produs cu puțin timă în urmă pe strada Basarabiei din cartierul piteștean Prundu.

Două persoane au fost rănite, potrivit primelor informații furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: ISU Argeș)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90