EcoMoto 930×122

accident

ACCIDENT CU VICTIME ÎN ARGEŞ. ŞOFERUL ERA BĂUT

UPDATE: Şoferul care a provocat accidentul este din comuna argeșeană Corbi şi are 23 de ani. Conducea o maşină Skoda Octavia. În accident au fost rănite grav (fracturi) şi două minore din Corbi. Şoferul avea o alcoolemie de 0,58 de mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii i-au făcut dosar penal.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Accident cu victime în Argeş. În această dimineaţă un grav accident de circulaţie s-a produs în comuna argeşeană Domneşti. Un autoturism a intrat într-un stâlp, şoferul pierzând controlul asupra volanului într-o curbă uşoară la stânga. Conducătorul auto era băut.

Din accident a rezultat rănirea a cinci persoane, patru dintre ele fiind preluate de ambulanţe şi transportate la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Nu a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. (Sursă foto: ISU Argeş)

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3