Donaris 930 x 122

accident

ACCIDENT DE TIR ÎN FAȚĂ LA LAZĂR COMPANY

Noaptea trecută, în jurul orei 1, pe strada Serelor din comuna Bascov, de lângă Pitești, un TIR a intrat în gardul firmei de transport International Lazăr Company, apoi a avariat 9 mașini parcate în zonă, după care, într-un final, s-a oprit într-un stâlp de la poarta societății menționate.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

Șoferul, un tânăr în vârstă de 23 de ani din județul Maramureş care conducea dinspre județul Vâlcea către autostrada Pitești-București, le-a spus polițiștilor rutieri că nu a văzut scuarul de la trecerea de pietoni din zonă. TIR-ul a atins scuarul, a susținut șoferul, iar din cauza faptului că s-a speriat el a pierdut controlul volanului.

Cel mai probabil, dacă TIR-ul nu s-ar fi oprit în stâlp ar fi lovit în plin baraca în care se aflau paznicii de la International Lazăr Company. Din fericire, în accident nimeni nu a fost rănit. Atât șoferul, cât și paznicii au scăpat doar cu șocul de moment, dar teferi și nevătămați din punct de vedere fizic.

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

Conducătorul auto a fost amendat cu 630 de lei pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum (carosabil umed din cauza ploii). (Foto: intlazar.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • visanmiu spune:

    acest accident putea sa fie mai tragic in anumite conditii.cind patronii anumitor companii se riska sa angajeze soferi fara experienta si cu bani putini rezultatele sint pe masura.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90