930×122 CAPRA 5

accident

ACCIDENT GRAV ÎN PITEȘTI. MAȘINI DISTRUSE, RĂNIȚI, PANICĂ

UPDATE: Un piteștean în vârstă de 20 de ani, în timp ce conducea un BMW din direcția Bascov către centrul Piteștiului, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra volanului, informează Poliția Argeș.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Mașina a intrat parțial pe sensul opus, lovind un autoturism Opel Zafira, condus regulamentar pe aceeași direcție de mers de un alt piteștean, de 38 de ani. 

Potrivit sursei citate, în urma impactului BMW-ul a intrat în coliziune frontală cu un autoturism Logan, care se deplasa regulamentar din sens opus. La volanul Loganului se afla tot un piteștean, în vârstă de 35 de ani.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Totodată, autoturismul Opel a fost proiectat într-un alt Logan, condus și acesta regulamentar pe direcția Bascov – Centru de un piteștean de 36 de ani. Opel-ul s-a răsturnat. 

Poliția Argeș precizează că 6 persoane au fost rănite, însă nu grav: șoferul autoturismului BMW, șoferul Opel-ului, șoferul în vârstă de 35 de ani de pe unul dintre Logan-uri și 3 pasageri din BMW (un piteștean de 18 ani, o femeie de 19 ani din Mioveni și o alta în vârstă de 20 de ani din orașul Ștefănești). 

Accident grav în Pitești. Mașini distruse, răniți, panică. Azi-noapte, pe strada Negru-Vodă din Pitești a avut loc un accident rutier în care au fost implicate mai multe autoturisme.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, cinci persoane au fost transportate la spital. Dintre acestea, conform sursei citate, două au leziuni mai grave (care nu le pun, însă, viața în pericol), iar trei au suferit răni ușoare.

Poliția va stabili în ce circumstanțe s-a produs accidentul. Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90