930×122 CAPRA 5

accident

ACCIDENT GRAV. INTERVINE DESCARCERAREA

UPDATE: Accident grav. Intervine Descarcerarea. ISU Argeș informează că victima (un bărbat – șoferul unui autoturism) a fost descarcerată. A suferit multiple traumatisme. Bărbatului i se acordă primele îngrijiri medicale la fața locului, urmând să fie transportat la spital. 

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Conform Poliției argeșene, accidentul, în care a fost implicat un singur autoturism, s-a produs ”într-o curbă de pe centură, după Gară, la unitatea militară.”

Șoferul, care se afla singur în mașină, are 32 de ani și este din Curtea de Argeș. Autoturismul ar fi intrat într-un gard de beton. Cauza accidentului ar fi, potrivit primelor date, neadaptarea vitezei în curbă. 

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj cu ambulanță SMURD intervin la această oră în zona Gării Regale din municipiul Curtea de Argeș.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, o persoană ar fi încarcerată în urma unui accident rutier. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3