EcoMoto 930×122

accident

ACCIDENT ÎN PITEȘTI. FEMEIE RĂNITĂ

UPDATE: În accident au fost implicate un autoturism Renault Clio și o motocicletă, care se deplasau spre partea de nord a orașului. Motociclistul nu ar fi adaptat viteza de mers și a lovit autoturismul, care ar fi fost condus regulamentar de un bărbat de 45 de ani din comuna argeșeană Sălătrucu.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

În urma impactului, o femeie de 32 de ani, din Curtea de Argeș, pasager pe motocicletă, a fost rănită ușor. Un echipaj SMURD a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență pentru îngrijiri. Motociclistul (un piteștean în vârstă tot de 32 de ani) nu a fost rănit.

Accident în Pitești. Femeie rănită. Un accident de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe bulevardul Republicii, în zona centrală a municipiului Pitești.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Potrivit primelor informații, o motocicletă a lovit un autoturism. O femeie în vârstă de 32 de ani, pasager pe motocicletă, este rănită. Vom reveni cu amănunte.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3