NOR CURIER 930X122

accident

ACCIDENT: MAȘINA JANDARMERIEI, RĂSTURNATĂ

Accident: Mașina Jandarmeriei, răsturnată. Azi-noapte o mașină Dacia Duster a Jandarmeriei Argeș a fost implicată într-un accident rutier.

Citiți și: Impact deosebit de grav lângă Pitești! Intervenție de urgență!

”În noaptea de 7 spre 8 septembrie 2017, în jurul orei 2:30, un echipaj format din doi jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş se întorcea de la o acţiune punctuală prin localitatea Brădet, zona Poienile Vâlsanului.

La un moment dat, în faţa autovehiculului de serviciu, marca Dacia Duster, şi-au făcut apariţia mai mulţi cai (cel mai probabil sălbăticiţi), iar conducătorul auto a virat brusc dreapta, evitând coliziunea cu aceştia, marginea drumului forestier rupându-se, iar maşina alunecând în albia râului.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Menţionăm că niciun jandarm nu a fost rănit, caroseria maşinii fiind parţial avariată.

În cauză se efectuează cercetări de natură administrativă.”, transmite Biroul de Presă al Jandarmeriei Argeș. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90