EcoMoto 930×122

accident

ACCIDENT. MAȘINĂ RĂSTURNATĂ

UPDATE: Accident. Mașină răsturnată. Cei doi șoferi se deplasau pe direcția Curtea de Argeș – Pitești. În autobuz (condus de un bărbat de 53 de ani din comuna argeșeană Poiana Lacului) se aflau mai mulți pasageri, cel mai probabil turiști, fiind vorba de o cursă specială. Nimeni nu a fost rănit. Polițiștii vor stabili cu exactitate cauza accidentului. 

Citiți și: Argeș: Impact puternic între două autoturisme

Un accident ușor de circulație s-a produs astăzi pe DN 7C Pitești – Curtea de Argeș, pe raza comunei argeșene Băiculești.

Potrivit primelor informații, șoferul unui autobuz ar fi vrut să vireze la stânga, nu s-ar fi asigurat și a lovit cu autobuzul o dubiță al cărei conducător (în vârstă de 23 de ani din municipiul Curtea de Argeș) se angajase în depășire.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

În urma impactului, dubița s-a răsturnat, însă, din fericire, nu sunt victime. Vom reveni cu mai multe detalii. (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90