930X122 MAIA

accident

ACCIDENT ÎN PITEŞTI: BMW VS. OPEL

Accident în Piteşti: BMW vs. Opel. Poliţia Argeş informează că în ziua de 15 iulie, la ora 21:55, pe strada Gheorghe Şincai din Piteşti a avut loc un accident în care au fost implicate o maşină Opel şi o maşină BMW.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Un şofer de 32 de ani din Câmpulung, în timp ce conducea un autoturism marca BMW, din direcţia str. Calea Bucureşti către str. Târgul din Vale, pe banda 2 de circulaţie, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers către dreapta, pe str. Sfânta Vineri, fapt ce a determinat o tânără de 21 de ani din Miceşti care conducea un Opel pe prima bandă să vireze brusc la dreapta, pentru evitarea coliziunii, să piardă controlul volanului şi să intre în coliziune cu bordura din partea dreaptă a străzii, în direcţia sa de mers.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei pasagere de 22 de ani din autoturismul marca Opel.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90