New Profesional Consult 930 x 122

accidente

ACCIDENTE: ŞOFERI PUBLITRANS IMPLICAŢI

Accidente: şoferi Publitrans implicaţi. Mai mulţi şoferi ai SC Publitrans 2000 SA Piteşti au fost implicaţi în accidente rutiere de la începutul anului şi până în prezent.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Conform unui raport înaintat de Publitrans Consiliului Local, în primele două trimestre ale anului în curs au fost înregistrate 14 accidente provocate de şoferi ai societăţii de transport public local. Acestea nu s-au soldat însă cu răniţi grav, ci doar cu pagube materiale (autovehicule avariate). Totuşi, societatea de transport nu a fost nevoită să plătească despăgubiri pentru persoanele care au fost accidentate.

Pe de altă parte, conducerea societăţii a primit 31 de reclamaţii de la cetăţeni privind comportamentul unor şoferi sau condiţiile de călătorie, inclusiv despre prezenţa pe mijloacele de transport ale unor grupuri de hoţi din buzunare.

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3