New Profesional Consult 930 x 122

gaze

ACUM: PANICĂ ÎN CENTRUL PITEŞTIULUI!

Locuitorii blocului 1 din zona centrală a Piteştiului, mai exact de pe Calea Bucureşti, aproape de fostul cinematograf „Bucureşti”, şi trecătorii au trăit în urmă cu puţin timp momente de groază.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Un utilaj care lucrează la reabilitarea Căii Bucureşti în cadrul proiectului de regenerare urbană a secţionat, la un moment dat, conducta principală care alimenta cu gaze blocul respectiv. Oamenii au simţit miros de gaze şi au sunat, panicaţi, la 112.

La faţa locului au ajuns reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, ai Poliţiei naţionale şi Poliţiei Locale. Lucrătorii de la compania de profil au intervenit și au oprit alimentarea cu gaze pentru a elimina riscul unei explozii, iar în acest moment se lucrează la repararea conductei. În curând va fi reluată furnizarea gazelor naturale către blocul afectat.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3