930 x122 grota rece

accident

ACUM: ȘOFERUL RĂNIT ÎN ACCIDENTUL DIN MERIȘANI, OPERAT PE CREIER

Potrivit Poliției Argeș, vinovat de producerea cumplitului accident care a avut loc astăzi, la orele prânzului, pe DN 7C Pitești-Curtea de Argeș, pe raza comunei argeșene Merişani, este un bărbat în vârstă de 46 de ani din localitatea Mărunţei, din judeţul Olt, şofer al unui buldoexcavator al firmei SC General Trust Argeş SRL.

Citiți și: Accident cu patru victime în Argeș: Impact între un camion și un autoturism

Buldoexcavatorul nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism Peugeot 607, condus regulamentar pe sensul de mers către Curtea de Argeș de piteșteanul Mădălin Dumitru Tudose, în vârstă de 25 de ani. Cupa buldoexcavatorului a lovit autoturismul, smulgându-i efectiv plafonul.

Din păcate, șoferul autoturismului Peugeot a fost rănit. O ambulanță l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, cu grave lovituri la cap. El se află în comă de gradul V și chiar acum este operat pe creier.

Citiți și: Argeș: Accident între două autoturisme: Minor transportat la spital

Amintim că pe DN 7C Pitești-Curtea de Argeș se asfaltează.

Tot despre accidentul de azi puteți citi și aici: http://epitesti.ro/stiri/accident-cumplit-in-merisani-plafonul-unui-peugeot-smuls/. (Foto: Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3