EcoMoto 930×122

Pitesti

ACUM: TRAFIC INFERNAL ÎN PITEȘTI. ZONELE ”FIERBINȚI”

Acum: Trafic infernal în Pitești. Zonele ”fierbinți”. S-au format cozi de mașini pe străzile Piteștiului.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Motivul? Odată cu intrarea în minivacanța de Paște, piteștenii pleacă la țară, la munte sau către alte destinații din țară sau iau drumul marilor centre comerciale pentru aprovizionarea cu produse specifice sărbătorilor pascale.

Potrivit Poliției Argeș, traficul rutier se desfășoară cu dificultate mai ales la ieșirile din municipiu către Râmnicu Vâlcea și Mărăcineni și în zona Vămii.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

”La această oră se înregistrează valori ridicate de trafic în Pitești și la ieșirile din municipiu către Râmnicu Vâlcea, Mărăcineni și în zona Vămii Pitești. Au fost suplimentate efectivele de Politie Rutieră, mai multe echipaje acționând în principalele intersecții.

Le recomandăm conducătorilor auto să dea dovadă de răbdare și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri.”, transmite Poliția Argeș. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90