NOR CURIER 930X122

chioşcuri

ADIO DUGHENE! PRIMARUL, ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ

Adio dughene! Primarul, anunț de ultimă oră. Cornel Ionică a anunțat cu puțin timp în urmă că Primăria a stabilit termenul până la care va mai fi permisă activitatea comercială de pe strada Griviței din zona centrală a municipiului.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Potrivit primarului Piteștiului, ”s-a stabilit prelungirea contractelor și activității agenților economici din această zonă până la data de 15 ianuarie 2018”.

De asemenea, Cornel Ionică precizează că în acest sens, luna viitoare, va fi elaborată și aprobată o hotărâre de Consiliu Local.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Amintim că la începutul acestei luni, deși inițial era noiembrie 2017, primarul preciza pentru ePitești că termenul se prelungește pentru ca proprietarii chioșcurilor să își strângă definitiv marfa. Termenul anunțat atunci de primar era ianuarie 2018. Subiectul, pe larg, AICI.

Sperăm că, de această dată, decizia este definitivă și că ”dughenizarea” va fi stopată la noul termen stabilit. Vom urmări subiectul. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90