New Profesional Consult 930 x 122

sam_grup

A fost aprobat programul Sarbatorilor Argesului si Muscelului

Pitesti. 29 mai 2009. CJ Arges.
Consiliul Judetean Arges, intrunit astazi, a aprobat programul manifestarilor dedicate Sarbatorilor Argesului si Muscelului, ajuns la cea de a treia editie. Daca anul trecut au primit titluri de Fii si Fiice ale judetului si titluri de Cetateni de Onoare ai Argesului si Muscelelui, performerii din invatamant, cercetare si sanatate, anul acesta vor fi onorati cei din economie- mediul de afaceri, sistemul bancar si administratie publica.

sam De subliniat ca, la anul, vor primi aceste distinctii personalitatile din justitie, armata, mass-media, iar in 2011, din cultura, religie si sport. La aceasta editie, intalnirea „Ziua Fiilor si Cetatenilor de Onoare ai Argesului si Muscelului” va avea loc la 12 septembrie, la Muzeul Viticulturii si Pomiculturii Golesti. Evenimentele se vor derula insa in perioada 11 august- 13 septembrie. De asemenea, anul acesta vor fi organizate in aceeasi perioada sarbatorile dedicate zilelor mai multor orase sau municipii cu Festivalul International de Folclor „Carpati”.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90