930 x122 grota rece

bowling

ACHIZIŢIE-SURPRIZĂ LA BOWLING

Achiziţie-surpriză la Bowling. Primăria Piteşti a decis să achiziţioneze de la Socom Prestarea clădirea de pe strada Costache Negri, situată între Bazinul Olimpic şi parcul Ştrand, aproape de parcarea de la Bowling, în care pe vremuri a funcţionat o popicărie şi un bazar.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Preţul de achiziţie va fi stabilit prin negociere (Consiliul Local va înfiinţa o comisie în acest sens). Municipalitatea încă nu a hotărât ce destinaţie va da clădirii. Este posibil ca aici să fie amenajat un spaţiu expoziţional sau spaţii comerciale, în legătură cu piaţa agroalimentară en-gros care ar urma să fie deschisă în zonă.

Clădirea, care se află pe un teren al municipalităţii, are un parter de 1.500 de mp cu sală de popice, holuri, vestiare, bucătărie, sală de restaurant, magazie şi sală de sport, un etaj de 800 de mp cu sală de şah, sală de tenis şi holuri de acces şi un alt etaj, cu o suprafaţă de 544 de mp, pentru birouri.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3