EcoMoto 930×122

administratori

ADMINISTRATORI DE BLOC DIN PITEȘTI, LA JUDECATĂ CU PRIMĂRIA

Primăria Piteşti le-a retras atestatele unui număr de 30 de administratori de asociații de proprietari, dar aceștia refuză să părăsească funcțiile.

Citiți și: Ședințele adunărilor generale ale asociației de proprietari

Administratorii de bloc vizați au contestat deciziile Primăriei în instanţa de judecată, iar până la soluţionarea dosarelor îşi pot continua activitatea.

Atestatele le-au fost retrase din cauza unor probleme și nereguli cum ar fi neplata către furnizori a facturilor la utilităţi, deturnări de fonduri sau încălcarea legislaţiei contabile.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

La această oră, în municipiul Piteşti au atestat de administrator de bloc eliberat de Primărie în urma unor cursuri şi a unor examene peste 1.000 de persoane fizice, cărora li se adaugă şi persoane juridice (firme specializate în acest domeniu).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3