930×122 CAPRA 5

primaria-vopsea

Administratorii, din nou la instruire

Primaria Pitesti a reluat marti, 6 aprilie, programul de instruire a administratorilor si presedintilor de asociatii de proprietari din municipiul resedinta de judet. La aceste intalniri sunt chemati sa participe toti presedintii si administratorii de asociatii din orasul resedinta de judet, in caz contrar acestia urmand sa fie sanctionati.

 

 

Cei care au fost marti chemati la instruire au fost responsabilii din asociatiile aflate in raza punctelor termice 604, 609, 610, 612, 701 si 703 din cartierul Trivale. Principalul obiectiv al acestor instruiri este acela de a-i ajuta pe administratori sa se puna la punct privind legislatia la zi, astfel incât sa nu mai fie comise erori in activitatea de la asociatii.

Administratorii care nu vor participa la aceste instruiri risca sa isi piarda certificatul de atestare profesionala care le permite in prezent sa isi desfasoare activitatea. Instruirea administratorilor a inceput inca de luna trecuta si a fost intrerupta de sarbatorile pascale.

Urmatoarea sesiune de instruire a administratorilor si a presedintilor de asociatii se va desfasura pe 13 mai pentru zonele Depozitelor, Negru Voda, Nicolae Balcescu si Aleea Negoiu. Primaria a programat finalizarea acestui ciclu de instructaje pentru data de 1 iulie 2010, atunci când vor fi pregatiti administratorii si presedintii de asociatii din zonele Tudor Vladimirescu si Fratii Golesti.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3