EcoMoto 930×122

pitesti

Administratorii risca sa ramana fara atestate

Mai multi administratori de imobile din Pitesti au calcat pe bec, cum se spune, astfel ca municipalitatea a trecut deja la aplicarea de sanctiuni. Administratorii care repeta anumite abateri risca sa ramana definitiv fara dreptul de a profesa pentru si in numele asociatiilor de proprietari din municipiul resedinta de judet.

 

Liliana Gagiu, viceprimar al municipiului Pitesti, ne-a declarat ca in ultima perioada au fost retrase 3 atestate de administratori. Un al patrulea administrator de bloc s-a ales cu atestatul suspendat, masurile fiind luate dupa efectuarea unor verificari privind activitatea din asociatii a acestora.

Mai multi cetateni au sesizat municipalitatii modul defectuos in care administratorii respectivi isi fac treaba, inclusiv din punct de vedere al fondurilor stranse pentru plata facturilor. Alti administratori au fost atentionati ca daca nu isi revizuiesc atitudinea vor ramane, de asemenea, fara atestate.

„Noi suntem cei care emitem atestatele pentru administratori, deci este firesc ca tot noi sa fim cei care urmarim daca administratorii se folosesc asa cum trebuie de ele. Mai sunt si alte cazuri in analiza noastra si nu vom face rabat de la regulile pe care le-am stabilit. Vrem, prin aceste verificari si masuri pe care le luam, sa impunem disciplina in asociatiile de proprietari din Pitesti”, ne-a declarat Liliana Gagiu.

Primaria este cea care, in baza unui examen, elibereaza atestatele de administratori si tot ea poate sa se le suspende in cazul depistarii unor nereguli in asociatii.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90