EcoMoto 930×122

adp

ADP: STADIUL LUCRĂRILOR DE REABILITARE A STRĂZILOR DIN PITEŞTI

ADP: Stadiul lucrărilor de reabilitare a străzilor din Piteşti. Conform Administraţiei Domeniului Public (ADP) Pitești, stadiul lucrărilor de reabilitare a străzilor din municipiu este avansat, dar există riscul să apară anumite întârzieri din cauza vremii nefavorabile din ultima perioadă.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Restricții de trafic, azi, pe acest drum important

Până acum, din programul de reabilitări stabilit au fost finalizate lucrările pe bulevardul Eroilor și străzile George Sion, Plopilor, Nicolae Labiş, Grigoreşti (şi drumuri laterale) și Petre Ispirescu.

În stadiu avansat sunt lucrările pe străzile Vasile Lupu (95%) şi Banat (peste 50%), potrivit sursei citate.

Citiți și: Se lucrează intens pe autostradă! Atenție, trafic deviat!

În execuţie sunt lucrări de reabilitare şi modernizare pe străzile Grigore Alexandrescu, Carpenului, Câmpului, Iosif Gabrea, Ion Ionescu de la Brad, Pasaj Ecaterina Raicoviceanu, Virgil Tempeanu, dr. Pompiliu Robescu şi Barbu Ştefănescu Delavrancea.

În ceea ce privește străzile Trivale (tronson III) şi Banu Mărăcine, se lucrează la proiectele tehnice, informează Administraţia Domeniului Public (ADP) Pitești. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90