930 x122 grota rece

gavana

AFACERE DE MILIOANE ÎN GĂVANA

Afacere de milioane în Găvana. Primăria a semnat contractul cu SC Apartamentul SA pentru reabilitarea și modernizarea pieței agroalimentare din cartierul piteștean Găvana.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Contractul încheiat cu firma constructoare (care este din Pitești) se ridică la 5.100.000 de lei, bani de la bugetul local.

Potrivit conducerii Primăriei, lucrările ar urma să înceapă peste două săptămâni și vor dura 8 luni. Pe perioada lucrărilor piața va fi complet închisă, conform sursei citate.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Potrivit proiectului, piaţa va fi reabilitată termic, iluminarea se va face cu fotocelule care să meargă în funcţie de lumina naturală, mesele pentru comercianţi şi vitrinele vor fi schimbate cu altele noi, iar grupurile sanitare vor fi modernizate. De asemenea, bazarul din această piaţă va fi amenajat cu mese în trepte şi va beneficia de lumină naturală.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90