NOR CURIER 930X122

parcari

AFACERE DE MILIOANE ÎN PITEȘTI

Afacere de milioane în Pitești. Potrivit unui raport oficial al Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti, valoarea sumelor încasate de pe urma exploatării parcărilor municipale a fost în trimestrul III al anului în curs de 751.000 de lei.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Este o depăşire cu nu mai puțin de 67% a nivelului de încasări programat inițial.

De la începutul anului, parcările (atât cele stradale, cât și de la blocuri) au adus în visteria municipiului peste 2.000.000 de lei. O afacere profitabilă pentru Primărie!

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Există în continuare sute de cereri neonorate pentru locuri de parcare cu taxă la bloc (de reşedinţă). Conform unui regulament local, municipalitatea poate aloca astfel de locuri de parcare doar acolo unde numărul maşinilor este cel mult egal cu al numărului de parcaje. De asemenea, pe o perioadă de 5 ani de la finalizarea investiției, nu se pot atribui locuri de parcare în zonele reabilitate cu bani europeni.

Oficial, deficitul de locuri de parcare în Piteşti este de circa 50.000.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90