Donaris 930 x 122

protest_cadastru

Afla cand nu se va lucra la ghiseele din administratia publica!

Sindicalistii din administratia publica vor picheta pe 30 aprilie sediul Guvernului, iar din 5 mai se va declansa greva generala. Principala nemultumire a sindicalistilor este legata de diminuarea veniturilor.

In Arges, majoritatea sindicalistilor din administratie sunt afiliati la Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie. La pichetarea de la Bucuresti vor participa pana la 1.000 de persoane.
In 5 mai se va declansa greva generala, iar in 29 aprilie, in preziua pichetarii, va avea loc sedinta Biroului Federal, cand se va stabili pe cat timp va fi aceasta greva generala. Sindicalistii sunt nemultumiti ca, in urma aplicarii legii unice a salarizarii, mai multe sporuri au fost scoase, veniturile fiindu-le astfel diminuate. Ei au fost obligati, tot in urma unei ordonante guvernamentale, sa isi ia mai multe zile libere de concediu fara plata.{loadposition inside}

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3