930×122 CAPRA 5

angajati

ANGAJAŢII UNEI FIRME DE PAZĂ, PUŞI CU BOTUL PE LABE!

Angajaţii unei firme de pază, puşi cu botul pe labe! Reprezentanţii unei firme de pază şi protecţie din Piteşti au fost sancţionaţi de Poliţia Locală cu mai multe amenzi în ultimele zile.

Citiți și: Interzis pentru toți angajatorii! Nu le pot face asta salariaților!

În urma unei vizite în teren privind un proiect de sistematizare rutieră pe bulevardul I.C. Brătianu, viceprimarul Sorin Apostoliceanu a constatat că pe trotuarul de vizavi de Centrul de Diagnostic şi Tratament erau parcate câteva maşini de la o firmă de pază şi protecţie.

Aceştia au refuzat să elibereze trotuarul de bunăvoie, aşa că au intrat în acţiune agenţii Poliţiei Locale care i-au amendat.

Citiți și: 10 zile libere în plus pentru toți angajații. S-a dat lege

Povestea s-a repetat vreme de două zile, iar astăzi s-a făcut, în sfârşit, ordine, maşinile nemafiind găsite pe trotuarul respectiv. (Foto descriptiv: Ziaruldeconstanta.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA