NOR CURIER 930X122

ansamblul plai de dor

ANSAMBLUL FOLCLORIC „PLAI DE DOR”, PE PRIMUL LOC

Ansamblul folcloric ”Plai de dor”, pe primul loc.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Pentru prima data în istoria Festivalului Internațional de Folclor ”Carpați”, în acest an a fost creată și o secțiune județeană, în care s-au întrecut 8 ansambluri folclorice din județul Argeș.

Locul întâi în cadrul acestei secțiuni județene a fost câștigat de dansatorii din cadrul Ansamblului folcloric „Plai de Dor” al Centrului Cultural Mioveni. Dansatorii sunt conduși de coregraful Cătălin Oancea. De asemenea, Ansamblul a primit și 3.000 de lei.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

La această secțiune județeană, care s-a desfășurat în paralel cu Festivalul Internațional, s-au întrecut: Ansamblul folcloric „Argeșelul” din Boteni, Ansamblul folcloric „Argeșul” din Curtea de Argeș, Ansamblul folcloric „Carpați” Câmpulung Muscel, Ansamblul folcloric „Doina Cârcinovului” din Priboieni, Ansamblul folcloric „Doruri de câmpie” din Hârsești, Ansamblul folcloric „Floricica” din Bârla, Ansamblul folcloric „Hora” Albeștii de Argeș și Ansamblul folcloric „Plai de Dor” din Mioveni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3