Donaris 930 x 122

anunț

ANUNŢ IMPORTANT DESPRE BAZINUL OLIMPIC

Anunţ important despre Bazinul Olimpic. Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti anunţă începerea unui proiect important privind modernizarea Bazinului Olimpic din zona străzii Costache Negri.

Citiți și: Oficial. În Pitești demarează un proiect de milioane de euro!

Este vorba de proiectul „Modernizare, montare sistem panouri solare și eficientizare energetică Bazin Olimpic”, pentru care s-a luat decizia de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Argeş, care a stabilit că nu se supune evaluării impactului asupra mediului. Este o etapă importantă în procesul de accesare a fondurilor europene necesare începerii proiectului.

Proiectul de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la Agenţia de Protecţia Mediului din Piteşti în zilele de luni-vineri între orele 10-13, precum şi la următoarea adresa de internet: http://apmag.anpm.ro.

Citiți și: Anunț important! Toate femeile trebuie să știe!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3