Donaris 930 x 122

budeasa

ARGEȘ: SE CONSTRUIEȘTE O NOUĂ GRĂDINIȚĂ

Argeș: Se construiește o nouă grădiniță. Recent, au început lucrările la viitoarea grădiniță cu program normal din satul Calotești al comunei argeșene Budeasa.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

Investiția este realizată în colaborare cu Ministerul Educației Naționale și face parte dintr-un program național în urma căruia vor fi construite 15 grădinițe în județele Argeș, Călărași, Dâmbovița și Ialomița.

Termenul de execuție al proiectului este de 12 luni. Astfel, în anul școlar 2020 – 2021, preșcolarii din localitate își vor putea desfășura activitatea într-un spațiu modern. Noua grădiniță va avea două grupe.

Citiți și: Nesimțire mare! Filmat când aruncă gunoiul pe marginea drumului, lângă Pitești

Valoarea totală a investiției, cu tot cu TVA, se ridică la circa 1.500.000 de lei, dintre care în jur de 292.000 de lei sunt de la bugetul local al comunei Budeasa. Mai multe amănunte pe marginea acestui subiect puteți (re)citi AICI. (Foto: arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3